Modell gyanánt a rendszerváltás óta megtett magyar utat ajánlotta Észak-Korea figyelmébe Park Gün Hje dél-koreai elnök. Ami igazán kedves gesztus a részéről, tekintve, hogy ezt épp kedden mondta, amikor Áder János magyar köztársasági elnököt fogadta Szöulban, a rezidenciáján. Ám a jelek szerint a javaslat alaptalan és megkésett. Okafogyott.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most majd csak egymas hiradasait kell marhara figyelniuk, mert valamelyik orszagban elobb-utobb kidol a sz@rosbili, es megnezhetik azt a duborgo gazdasagot, ami mintakep meg a nyugati vilagban is!

Van egy olyan erzesem, hogy Eszak-Korea vezetoje sokkal fiatalabb, (es tobben is vannak) akik az eletuket aldozzak a vegsokig kitartva ezen fejlodes mellett, tehat Kim Dzsongun, tessek olvasni a 444!-et, hamarosan megteccik latni, hogy orban mitosza ledolt, mert nem kovette ont az atomfegyverkezes abbahagyasaval! (Vagy a Gepnarancsot...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.