Horribilis összegekért vásároltak bútorokat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alá tartozó cégek – értesült a Borsonline.

Az MSZP-s Heringes Anita kérte ki a tárcától a 2014-es eszközbeszerzések adatait, amelyek több mint száz oldalt tesznek ki. 

Ebben szerepel az a tétel, ami valószínűleg szépen kicsinosította a Magyar Villamos Művek (MVM) valamelyik irodáját. Ebben a szettben egy kétajtós alsószekrény, három nyitott sarokszekrény, egy kanapé és egy kör alakú dohányzóasztal szerepel – mind ez 6,5 millió forintért.

A lap azt írja, hogy az MVM vett még 488 720 forintért gyöngyláncos rolót is, arra azonban napok óta nem válaszolnak, hogy miért nem választottak olcsóbb darabokat.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Hofi után szabadon :-nem a bútorokat kellene cserélni már,hanem a kur.v...kat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@papa.49: Minden kormány a saját malmára hajtja a vizet, ez nem fog változni. Ki kevesebbet, ki többet igyekszik bezsebelni.
papa.49
@szandokan: A fütyisz kontár elkurmány kissé túl nyilvánvalóan a saját, meg a klientúrája zsebére hajtja no nem a vizet a SUSKÁT!!!
szandokan
@papa.49: Ezt erősen próbálják is elhitetni az emberekkel a balosok, és amint azt látni, sikerül is nekik. A Fidesznek az az óriási hibája, hogy rossz a kommunikációjuk, ezen nagyon változtatniuk kellene.
papa.49
@szandokan: Ember a ,,balosok,, azok tökhülyék a kommunikációhoz, a fütyisz az igen kenterbe veri az összes itthoni társaságot, csak az a baj a tudásukat ROSSZRA HASZNÁLJÁK, KEVESEBBET HAZUDNI ,TÖBB OLYAN CSELEKEDET AMI AZ ORSZÁG, A NÉP JAVÁT SZOLGÁLJA!!!Mondhatsz amit akarsz ezek a fütyiszek már mesteri módon tudnak hazudni, a xarra is bemesélik, hogy az lekvár, ebben az esetben pontosan ez történt!!!
papa.49
@zöldszem: Anélkül hogy leakarnám ismeretlenül szólni ezt a palit, hát én semmi jót nem látok benne, mondhatnám úgy is 5 gr. sót nem vennék tőle, az biztos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.