A kanadai bevándorlási hatóság emberei Miskolcon tájékozódnak arról, hogy miért hagyják el hazájukat a romák.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nemezis
@dömdödöm: Nincs szerencséd. Velük fognak azonosítani, mert ők is magyarnak mondták magukat, és már elegük van. Bocsi de tapasztalat :((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én ezt írtam:
"Amikor valaki magyarul beszélve ő magát romának nevezi velem szemben, akkor olyan diszkriminációt alkalmaz, amihez nincs joga, mert én nem szolgáltam rá !!! "

Te ezt válaszoltad:
"Az okfejtésed ott sántít, hogy ha te magadat embernek nevezed, az nem jelenti azt, hogy ezzel másokat diszkriminálnál, akik szintén emberek."

Ha ő kiemeli velem szemben, hogy ő ember, akkor minek tart engem!?

Ha nem veszed észre a különbséget, arról nem én tehetek!
miserables
@Anna Mária: canadaquebecmontreal.network.hu/blog/kanada-vilaga-hirei/nagyon-furcsa-a-kanadai-miniszter-szerint-a-romak-migracioja Nos én sosem hazudok ,miért tenném ?Anglia sem gondolkodott másként csak ott keményebbek a válaszok.3 alkalommal irtották ki az ír és a bevándorolt cigányokat tőrténelmük folyamán.Mária Terézia egy alkalommal tette meg,igaz előtte 10 évig ényszeritette a gyerkeket iskolába ,a férfiakat szakmára tan itatta és munkára kötelezte.Mivel ott abban az időben sem alkalmazkodtak ezért minden faluban kidoboltatták 6 hét alatt el kellett hagyniuk Ausztria területét.Miután letelt a határidő ,minden faluban ki volt adva ha megfogtak egyet is megölték.A gyerekeket is !Ez történelem !De a börtön populáció is mutatja erre küldöm a borsodi cigány vajda videóját ,őt gondolom nem fogod rasszizmussal vádolni : www.youtube.com/watch?v=tzm0ihIGEqU
Anna Mária
@miserables: Remek, hogy sosem hazudsz! Gratulálok! Eddig csak egyetlen ilyen magyar emberről szerezhettem tudomást! :)
Figyi, egy civilizált, fejlett társadalomban a történelmi eseményekre hivatkozni hatalmas szociális problémákkal kapcsolatban - hát, nem vall valami nagy észre.
A holokauszt a történelem része, mégsem állítjuk magunk elé követendő példának.
sokanvagyunk
Szerintem meg annyira leamortizálták a nevüket (is), hogy átnevezték magukat, így lett roma a cigány.
pistapapa
@Anna Mária: Nem! Mérgezik a mindennapi életet,rabolják,gyilkolják a magyarokat. De ha ez neked semmi,akkor vándorolj velük.
Mézike
@Anna Mária: rom cigány
romnedino feleséges
romni cigánynő
romni feleség
romni nő
romnyelel házasodik
romnyi nő
romujel pusztít
romupé pusztítás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.