Megvertek egy rákos utast a Nyugati pályaudvarnál tegnap a MÁV-nál dolgozó biztonsági őrök, mert hajléktalannak hitték. A férfinak még a fogait is kirúgták. A brutális verés miatt ma a rendőrség körözést adott ki rájuk, aminek hatására délelőtt önként jelentkeztek a rendőröknél – számolt be a police.hu.

A rendőrség közleményében azt írta: 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. János 50 éves és F. Tamás 47 éves budapesti, valamint H. Róbert 37 éves monorierdői és Cs. László 51 éves szobi lakosokkal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi 2015. április 16-án 3 óra körüli időben a Budapest VI., Nyugati pályaudvar 12-es vágányánál egy érvényes vonatjeggyel rendelkező, padon ülő férfit az épület elhagyására szólított fel. Amikor ő nem tett eleget ennek, K. János, F. Tamás, H. Róbert és Cs. László bántalmazta a sértettet.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szeretném látni a képüket hogy valóban azok jelentkeztek akiket kerestek, mert már a zsaruknak nem hiszek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
teljes kártérítéssel tartozik a bántalmazott felé ez a négy gané...plusz egy pár hónap sitt.
nemkati
Ez a 4 BŐR (=Biztonsági ŐR) a szakmája (és az EMBER) szégyene. De sajnos nem ők az egyetlenek. Amíg vannak emberek (és örökké lesznek ilyenek), akik akár a legkisebb hatalommal is rendelkeznek, és ezzel a hatalommal hajlamosak visszaélni, addig annak, aki ezt a hatalmat a kezükbe adja, ezzel felruházza őket, vagy csak jóváhagyja, addig annak nagyon szigorúan kell megvizsgálnia az illetőt. Hogy az istenbe lehet, hogy bárki lehet BŐR???
intrepid
Ezeket az "embereket" ez nem menti, nem is akarom mentegetni őket, mert minősíthetetlen amit elkövettek, és nagyon súlyos büntetést érdemelnek, de meg kellene nézni azt is, hogy mit követeltek tőlük a gazdáik. Mert ha kirúgás fenyegette őket egy hajléktalanért is, akkor a gazdájuk ugyanolyan bűnös, habár ő tettleg nem vett részt a bántalmazásban. Kicsit ez hasonlít a koncentrációs táborok őreinek esetére, ők is parancsra cselekedtek, meglakoltak érte, a parancs kiadója meg esetleg megúszta.
verum
@intrepid: bizony! Akik ilyen embereket alkalmaznak, azoknak is a körmére kellene nézni!!!
nemkati
@intrepid: Van, aki bármire képes, hogy ki ne rúgják, és van aki bizonyos dolgokat még ezért se tenne meg.
kukac50
Embertelen egy beteg embert megverni 4 baromképű majomnak!
Fejenként adnék nekik 4 évet,hogy tanulják meg, hogy beteg emberre nem megyünk négyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.