Megjelent a pénteki Cégközlönyben a Modern Media Group Zrt. bejegyzése, a cég két tulajdonosa Habony Árpád és Győri Tibor. A mai Cégközlönyben megjelent a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő (MMG) Zrt. bejegyzéséről szóló közlemény, amelyben látszik, hogy a társaság két alapító tulajdonosa Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó és Győri Tibor, aki korábban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős államtitkára volt. A Válasz.hu a napokban közölt cikke szerint az az új cég lehet az új jobboldali sajtóbirodalom központi cége. A Heti Válasz hetilap korábban azt írta, hogy a Fidesz-vezérkar régóta elavultnak tartja a párt körüli médiaportfóliót (a Simicska-Orbán-harc csak ráerősített arra a törekvésre, hogy új eszközrendszer kell).

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@zöldszem: Nem a saját lábára áll, hanem, mint Rühelke, a saját lábunkra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tibor43
Már előre megírhatják a paneleket-amíg tehetik-,hogy M.O. jobban teljesít,minden rendben van,dübörög a gazdaság,stb. ezeket előre legyárthatják...
coni
Szép páros (Habony meg a Vajna mindenhova együtt mennek).
Ha a magyar ki tudta volna heverni a 40 év elnyomást, most nem tudnának tömeges agymosást végezni rajtuk.
lampa laz
Én olyan rajongókat kívánok nekik, akik naponta egy "most hazudj" KO-val ismerik el a munkájukat.
eszegfu
@bencemacska: 8:51 Naná! Az ügyvezető csak egy báb, az irányitó Habony. Megnéztem a cégkivonatot: 60 tevékenységet sorolnak fel... az ilyen cég nekem komolytalan, mert ennyi mindenhez nem érthet egy ember...de az is lehet, hogy sok "hozzáértő" alkalmazott lesz.
eszegfu
@coni: 13:44 Én már bocs., de ugy gondolom, hogy pontosan a "40 évi elnyomás" után ma már nem szabadna elhinni a Fidesz "agymosását". Kellene látni az embereknek: 40 évig megmondták mit gondoljunk, mit csináljuk (igaz, hogy ezzel szemben mindenkinek volt munkája, megélhetése), igy a mostani hasonló "technológiát" már nem kellene "bevenni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.