Egy 12.145.866 forintba kerülő Volvo S80 T6 AWD Summum autón járhat ezentúl hivatali idejében Páva Zsolt, Pécs polgármestere.

Két alpolgármestere szerényebb kocsit, két Mazda 6-ost kapott. A közbeszerzés 25 millióba került és a Schneider Autóház nyerte meg – adta hírül az okpecs.hu.

Az önkormányzat azért írt ki közbeszerzést a szolgálati autókra, mert a korábbiak elavultak és többe került a szervizelésük, mint a tankolás.

Páva Zsolt eddig egy 2007-es Hondával közlekedett, míg az alpolgármesterek Volkswagen Passatokkal jártak. 

Az új Volvo-t nettó 12.145.866 forintért, a két Mazdát összesen nettó 12.740.806 forintért szállítja az önkormányzatnak a Schneider Autóház.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Majd kifizetik a pécsi polgárok ! Nekik meg nem kerül semmibe.Szednek be elég adófajtát Pécsett,amit még máshol csak hírből ismernek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@szandokan: 14:11 Nem tartalak nagyképűnek. Pontosabban nem annak... érdekel, hogy mit akartál írni.
Az pedig nem érdekel, hogy a pécsi polgi milyen autóval jár, - ha futja neki vegye meg amilyet akar - az érdekel, hogy ki fizeti ki.

Ebben az esetben ugyanis nem a polgihoz kell viszonyítani a luxus fogalmát, hanem a város kasszájához, a pécsi polgárok pénztárcájához.
Bercifiu
Zsótikám! A villogás helyett, inkább a jányodra vigyáznál.
világlátó
@eszegfu: Ha a család örökölt, takarékoskodott ÉVEKIG , vagy nyert a szerencsejáték valamelyikén, azt vesz és annyiért, amennyi pénze van. De Pécs város költségvetése , a polgármester úr és két alpolgármestere teljesítménye lehet egyenértékű három darab új Skoda Oktávia személygépkocsival.
Szerényebben uraim. Vagy ennyire kisugárzik a harácsolás és a mértéktelenség a parlamentből? Vagy talán a hátország ezzel honorálja a pécsi korrupciót?
eszegfu
@világlátó: Igen, én is erről beszélek...
1magyar
@szandokan: Ha a vezetőink jól dolgoznának és minden embernek lenne munkalehetősége az országban, nem is lenne luxus. Szar munkáért nem jár luxus.
eszegfu
@szandokan: 14:17 Ugy gondolom, hogy azzal a kijelentéseddel, hogy "mindenkinek mást jelent a luxus", egyetértesz a hsz-mel, hogy minden viszonyitás kérdése. Pontosan arról is beszéltem: ha valaki a saját pénzéből veszi és nem a közpénzből akkor nem érdekel a "kategória". Te nyilvánvalóan a saját munkádból, megtakaritásodból vetted az autódat, nem az önkormányzat "utalta" ki, igy ennek csak örülni tudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.