Kigyulladt egy melléképület pénteken Budapest XXI. kerületében, az oltást követően két ember holttestét találták meg a tűzoltók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Anna Mária: -neked meg nem kell mindig nálam a legrosszabbat feltételezni.
Egyébként betelt a pohár -- ignore.
Mézike
@verum: Egy eszement szomszédom, el kezdett kivágni egy hatalmas jegenye fát. Szerencsére hamar észrevette, hogy nem jó fele vágott bele. Meg ugye a szomszédok is szóltak...Józsikám , nem részegen kellene.
Jöttek a tűzoltók, és a rendőrök. A szomszédságot kitették a házakból, mert akármerre dőlt volna a fa mindenhol házak kerítések voltak. A tűzoltók "kiékelték, kikötötték, kocsival húzták vissza. Egy ács kezdte el legallyazni, majd este felé sikerült kivágni. Egy fillért nem kellett neki fizetni semmiért. Sőt meglett a téli tüzelője is.
verum
@Mézike: Biztos valakinek a valakije. Mert más embert keményen megbüntetnének ilyesmiért!
Mézike
@verum: Nemtudom kinek a micsodája, de az én szomszédom. Azóta se lett normálisabb.
A fiam akkor még 8 hónapos volt. Egész nap kinn kellett volna vele lennem, ha nem tudok lemenni anyukámhoz. Csak annyit engedtek meg hogy pár cuccot, pelenkát kihozzak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.