A miniszterelnök nem tervez átalakítást a kabinetben a tapolcai vereség miatt – írja a Népszabadság kormányzati forrásokra hivatkozva.

Orbán Viktor a lap szerint arra is felkészült, hogy a Fidesz népszerűsége zuhanni fog a nyáron, de továbbra is úgy látja, hogy pártja az egyetlen erő, amelyik egy általános választáson győzelmet szerezhetne.

A Népszabadság úgy tudja, a miniszterelnök ősszel kezdené meg a kormányzás "új szakaszát", az október-novemberre tervezett Fidesz-kongresszussal. A Habony-féle jobboldali új médiaportfólió "teljes harckészültségét" is őszre időzítik.

Emellett a források elárulták, hogy teljes gőzzel zajlik Simicska Lajos érdekeltségeinek felszámolása minden gazdasági és államigazgatási poszton. Kérdés, hogy a NAV-elnök Vida Ildikó eltávolítása háborút indítana-e.

Orbán Viktor folytatja országjárását, illetve csökkentené a kormányülések gyakoriságát is. Helyettük úgynevezett „kormánynapokat" tart majd a kormányfő, amikor is egy-egy miniszterével konzultál.

Jó hír az államigazgatásban dolgozóknak, hogy valószínűleg 30-50 százalékos fizetésemelésre számíthatnak. A kormányzat ezzel a lojalitásukat szeretné növelni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem változtat, mert egyenlőre fingja nincs mit is tegyen a zuhanás ellen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
És mi lesz a bedöntött spekulánsokkal-ennyi közmunkásra akár áldozati de bűnözői oldalról végképp nincs szükség-márpedig a befektetői oldal bizalmatlanná vált már Magyarországot megosztó korrupt g...kurmányzónk szabadságharcának következtében!
Desischado
@zöldszem: Pontosan leírtad orbán kórisméjét! Egyébként meg várjuk ki, mi lesz, őszig még sok minden történhet.
kukac50
Háborúzni akarnak, akkor menjenek Ők a 150 katona helyett!
Ott játszhatják a háborúsdit.
herczeg0210
Hát itt már nem lehet nyugodtan élni sem??? A fasznak kell háborúzni? Nyugalom kéne már NEM HÁBORÚ! Aki háborút akar az eszement és menjen Irakba, hamar lelövik, "oszt jónapot"!
bakurasz
Nem olyan biztos, hogy az ősszel ezek csinálnak még bármit is! Talán beszélőre járnak majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.