A “Digitális számítógépek” című, 16 évvel ezelőtt kiadott informatika tankönyv is szerepel azon a felületen, ahol az iskolák kinézhetik, milyen tankönyvből tanítanának a 2015/2016-os tanévben – írja a 444.hu.

Olyan, manapság kevésbé aktuális tanács is szerepel benne, hogy:

“Mozgókép feldolgozás: Ez a feladat már-már meghaladja a PC-k jelenlegi teljesítőképességét. A képeket kísérő hanganyag megszólaltatásához hangkártyát is be kell építeni.”

A tankönyvlista egyébként folyamatosan változik. Hiába ígérte az emberminisztérium, hogy 30 nap lesz április elejétől a végig az iskoláknak kiválasztani és megrendelni a könyveket, ha még ezen a héten új könyvek kerültek ki a közoktatási tankönyvjegyzékből vagy fel oda – emlékeztetett a 444.hu.

A lap szerint a tankönyvjegyzékben szereplő több könyvnek nincsen meg a szükséges minősítése, így a köznevelési törvény szerint nem is lehet tanítani belőlük.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért nem az 1890. ben írt tankönyveket használtatják, szerencsétlen idióták az a könyv 14 éve már elavult, ja hogy aki jónak ítélte ennyit ért hozzá, igen így már érthető, meg különben is a írója ,,jó elvtárs,, !!!
kukac50
Megy ezerrel a visszafejlődés, a politikusok meg nem veszik észre,mert el vannak foglalva a saját vagyonuk gyarapításával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.