Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot hoz létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) májusban – mondta Schanda Tamás János, a tárca ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkára a "Rólad szól" konzultációs programsorozat eddigi tapasztalatai alapján.

A helyettes államtitkár szerint a fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt, a portál célja, hogy összekössék azokat, akik szívesen végeznének önkéntes munkát az őket fogadni kész szervezetekkel.

Ingyenmunkára szocializálná a fiatalokat az EmmiSchanda: a fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt

A "Rólad szól" konzultációs programsorozat februárban indult, május végéig 20 magyarországi és 4 határon túli helyszínen tartottak, illetve tartanak találkozókat.

Schanda Tamás János a programsorozat céljának azt nevezte, hogy meghallgassák a fiatalokat, és ötleteiket és javaslataikat a mindennapi kormányzati munkába is beépítsék.

A konzultáció a jövő héten Szekszárdon folytatódik.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Parasztvakítás fiataloknak ! " Schanda: a fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt " Alig várják , hogy ingyen dolgozzanak ! Kitalálónak elgurult a gyógyszere ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Nocsak ," a papáik" meséltek nekik az építőtáborokról. A táborozás alatti csajozásról. A "kalandokról". Mi van lassan minden " régi dolgot visszahoznak" . A cselédséget,a középkori ingyen robotokat a földesurak és a papság birtokain.Gyermekmunkát mint Ázsiában. Hajrá ! Mo. "jóóóban" teljesít.Ezért is a leggyorsabban fejlődő ország vagyunk az EU-ban . Legalább is a "fityma szerint.
1magyar
@Feraj49: Az építőtáborban is kaptunk kis pénzt.
Feraj49
@1magyar: Mi személy szerint nem, csak az iskola. Ellenben ha jól dolgoztunk kaptunk egy "jutalom könyvet".
1magyar
@Feraj49: Törökbálinton almát szedtünk és én úgy emlékszem mintha ládánként kaptunk volna valamennyit.
Feraj49
@1magyar: Lehetséges,hisz az iskola akár így is dönthetett. Azért emlékszem a könyvre mert ma is megvan. Illyés Gyulától a "Puszták népe" c.könyv.
Vizual
Fejlődünk. Közmunka után ingyen munka ? Kommunista szombat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.