Jövő héten várhatóan lezárja a nyomozást a rendőrség Balla Irma meggyilkolásának ügyében – írja a Bors.

́Évekig hiába harcolt az igazáért Schönstein Sándor, akit ártatlanul ítéltek el édesanyja megölése miatt. Két évet töltött börtönben, a korábban kétszer is beismerő vallomást tevő D. Lajost csak idén gyanúsította meg a rendőrség.

Tízmilliókra számíthat Balla Irma fia

D. Lajos végig képben volt, ám hiába tett két beismerő vallomást is, nem vizsgálták ki megfelelően az ő szerepét – mondta a Borsnak Schönstein jogi képviselője, dr. Magyar György. 

A lap információi szerint a folyamatban lévő perben húszmillió forint a tét, s a második, tervezett perben is többmilliós kártérítésről van szó. D. Lajos ellen megdönthetetlen bizonyítékok, például DNS-nyomok szólnak. A gyilkosság minden mozzanata is tisztázódott. A tettes az ágyában fekvő Balla Irmára többször lesújtott egy pajszerrel, a szerszám az ágy fölött lévő polcban is kárt tett. Végül az elkövető a pajszert Balla Irma gégéjére szorította.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
@TASzSz: A sztárügyvéd kisujjában több ész van, mint a te fejedben, már bocsánat, de miket írogatsz?? Mi az, hogy előkerült a sztárügyvéd?? dr Magyar György már képviselte a S.Sándort, nem most lett az ügyvédje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Sajnos nem sok marad a srácnak, mert a nagyját elviszi az ügyvédi költség.
jancsipapa
Aprópénz .A büntetések "nemzetköziek". A kártérítéseknek is ott kell mozogni...
TASzSz
@dr lópicigáspár: Akkor miért csak most van fejlemény?! Egyébként te is tudod, mi különbözteti meg a jó ügyvédet a sztárügyvédtől?! Na, okostojás?!
Toby
Hja, kérem ! Az ismeretlen tetteses emberölési ügy nem azonos a kényelmes pénzbehajtó traffipaxozással, a valódi civil szervezetek hivatalai visszaélés-gyanús vegzálásával, mobillopásos DNS-vizsgálattal, amúgy "jelentem, rend van !"
dr lópicigáspár
@TASzSz: Magyar György nemcsak sztárügyvéd, hanem jó ügyvéd. Örömmel látták volna Őt nagyon-nagyon sokan Budapest élén...
TASzSz
@dr lópicigáspár: Az két különböző dolog! A jó ügyvéd ismeri a törvényt, a sztárügyvéd meg ismeri a bírót, ügyészt, politikust...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.