Magyarország naponta mintegy 3 milliárd forint európai uniós támogatáshoz jut 2014-2020 között, a cél ezen összeg minél hatékonyabb felhasználása – mondta az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője Siklóson vasárnap, az uniós fejlesztések nyílt napja alkalmából.

Szűcs Tamás a közösségi támogatásból megvalósult beruházások bemutatására negyedik alkalommal rendezett eseménysorozat siklósi programjának sajtótájékoztatóján utalt arra: Magyarország a korábbi, 2007-2013 közötti uniós költségvetési ciklusban 63 ezer fejlesztést valósított meg 8200 milliárd forint támogatásból, s ehhez hasonló forrást kap a tavaly kezdődött hétéves időszakban is.

A képviseletvezető örömének adott hangot, hogy a kormány az új ciklusban nagyobb összegeket szán gazdaságfejlesztésre, de ezek mellett folytatódnak az infrastrukturális és más beruházások is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És az egészségügy a lejtőn van !
Gratulálok Orbán Alibaba neked meg az összes rablódnak !
silber13
Az a más szócska ugyan mit takarhat??? Csak sejtéseim vannak és némely hümmögéseim...
sentinel216
Előbb talán a 2003-2004 ben besárgult pelenkát kellene kimosni! 700 milliárd tisztázatlan felhasználása. Azután kellene tiszta lappal minden szépet ígérni! Ígérettel teli a puttony!
nyanya001
És az egészségügy a lejtőn van !
Gratulálok Orbán Alibaba neked meg az összes rablódnak !
sentinel216
@sentinel216: Bocsánat, elírtam a dátumot (pedig nem is tartozom az orbán birkákhoz), természetesen 2013 - 2014 - ben el korrupciózott uniós támogatásokra gondoltam.
Toby
Nem nem ! Nem Magyarország nyeri a napi 3 mrd-ot, hanem a nyalogány csókos birka cégek ! Nagy különbség és jó lenne, ha az unió már rájött volna erre a "sajátosan fidesznyik" elosztára !
Desischado
@Toby: Erre csak azt lehet mondani, hogy igazad van. Sajnos, ebből a hatalmas pénzből az emberek semmit sem látnak, mert a rablóbanda zsebre vágja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.