Az Országgyűlés jelenlegi alelnökei közül Jakab István egy meghívó tanúsága szerint címzetes egyetemi docensként tartott előadást. Az egy következő cikk tartalma, hogy ő vagy más mivel érdemelheti ki ezt a megtiszteltető címet, maradjuk csak ott, hogy Kövér László parlamenti elnök helyettese egyáltalán hol, mit tanult, milyen iskolai végzettséggel rendelkezik.

Forrás: fullank.com
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem ő az első, de tutira nem is az utolsó csaló gazember a
Fidesz akólban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ebben a műfajban SP volt a legnagyobb gáz, olyan mélységbe taszította KE-i pozíciót hogy soha többé nem lesz ugyanaz mint korábban. Főleg, hogy nem túl elegánsan mondott le...
zöldszem
A wikipédia valamint a legfrissebb parlamenti adatlapján található életrajza szerint 1968-ban érettségizett, majd felvették a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola Állattenyésztési Karának állattenyésztési üzemmérnöki szakára, ahol 1972-ben szerzett diplomát.
Csakhogy: a Szegedi Tudományegyetem története szerint a fenti főiskolai kar csak 1972 augusztus elsején alakult meg. Jakab István ugye nem járhatott oda 1969-ben. Ő ugyanis a Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumba járt, amiből megalakult a későbbi főiskola. A technikum pedig nem adott üzemmérnöki diplomát.

Attól függetlenül, Jakabka te, egy címeres marha vagy!
Vizual
Ugyan már " álamelnök " is lehet. De jót röhögök. Ez az okoska a földmicsoda. Hehe Orbán ilyen seggfejekkel lett miniszterelnök ? Talán ideje lenne Orbán diplomáját is megnézni. Mondjuk a 8 általánost elvégezte-e ? De az külön tetszik, hogy ez a sok barom lecserélte a feleségét ha már öregek lettek. Most eljött a megszégyenített feleségek ideje. Hajrá lányok !
Anna Mária
És akkor ugye most bocsánatot kér és lemond? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.