Az Országgyűlés jelenlegi alelnökei közül Jakab István egy meghívó tanúsága szerint címzetes egyetemi docensként tartott előadást. Az egy következő cikk tartalma, hogy ő vagy más mivel érdemelheti ki ezt a megtiszteltető címet, maradjuk csak ott, hogy Kövér László parlamenti elnök helyettese egyáltalán hol, mit tanult, milyen iskolai végzettséggel rendelkezik.

Forrás: fullank.com
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem ő az első, de tutira nem is az utolsó csaló gazember a
Fidesz akólban !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Az 1969-ben felvett és nappali tagozaton 1972-ben végzett hallgatók még szaktechnikusok voltak. De, aki különbözeti vizsgát tett, 1973. január 10-én állattenyésztő üzemmérnök főiskolai diplomát kapott. Akiket 1970-ben felvettünk, azok már főiskolai képzésen tanultak és ők voltak az első olyan évfolyam, akik 1973. júniusában üzemmérnökként záróvizsgáztak...

Megkérdeztük erről Jakab Istvánt, de nem reagált levelünkre. Volt felesége Jakab Istvánné, dr Berzsenyi Márta szerint sohasem tett különbözeti vizsgát. nem kapott üzemmérnöki diplomát, amíg együtt éltek.Később ugyan megpróbálta a debreceni egyetemet, de az első félév után kibukott, nem bírta-állította Jakab istvánné-..

Szia Lópici! :-)
nyanya001
Nem ő az első, de tutira nem is az utolsó csaló gazember a
Fidesz akólban !
wagabund
Istenem, bebukta... dícséretére váljék, hogy szereti a muffot...
miserables
Nem Skicc Pali az utolsó ez várható volt.Az internet viszont mindent " lát " No problematika ,Orbán Vekkernek diplomája van de abból nem élne meg ... Lajtán túl.A buta magyarok kétharmada meg kezébe adta a kasszakulcsot .
lópicigáspár
@Mézike: Ezt úgy a vasárnapi ebéd mellé, ha már a templom be volt zárva! :-)
Mézike
@lópicigáspár: Hát mennyé kocsmába! :-)
Mézike
@lópicigáspár: Akkor maradj otthon.:-) Van házi is...
coni
Ebben a műfajban SP volt a legnagyobb gáz, olyan mélységbe taszította KE-i pozíciót hogy soha többé nem lesz ugyanaz mint korábban. Főleg, hogy nem túl elegánsan mondott le...
zöldszem
A wikipédia valamint a legfrissebb parlamenti adatlapján található életrajza szerint 1968-ban érettségizett, majd felvették a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola Állattenyésztési Karának állattenyésztési üzemmérnöki szakára, ahol 1972-ben szerzett diplomát.
Csakhogy: a Szegedi Tudományegyetem története szerint a fenti főiskolai kar csak 1972 augusztus elsején alakult meg. Jakab István ugye nem járhatott oda 1969-ben. Ő ugyanis a Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumba járt, amiből megalakult a későbbi főiskola. A technikum pedig nem adott üzemmérnöki diplomát.

Attól függetlenül, Jakabka te, egy címeres marha vagy!
Vizual
Ugyan már " álamelnök " is lehet. De jót röhögök. Ez az okoska a földmicsoda. Hehe Orbán ilyen seggfejekkel lett miniszterelnök ? Talán ideje lenne Orbán diplomáját is megnézni. Mondjuk a 8 általánost elvégezte-e ? De az külön tetszik, hogy ez a sok barom lecserélte a feleségét ha már öregek lettek. Most eljött a megszégyenített feleségek ideje. Hajrá lányok !
Anna Mária
És akkor ugye most bocsánatot kér és lemond? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.