A Fidesz-frakció szerint a baloldal saját magán kezdhetné a korrupcióellenes harcot.

A kormánypárti képviselőcsoport azzal kapcsolatban juttatott el közleményt az MTI-hez, hogy vasárnap délután az ország számos pontján tartanak korrupcióellenes demonstrációt civilek és ellenzéki pártok szervezésében.

A Fidesz-frakció reagálásában azt írta: a baloldalon még ma is ugyanazok ülnek, akik minden idők legkorruptabb kormányzását hajtották végre.

"Szétlopták és elherdálták a nemzeti vagyont, külföldiek kezére játszották át az ország energiastratégiai vagyonelemeit és közműcégeit, szabálytalanul költötték el a hazánkba érkező uniós források 76 százalékát, és hagyták, hogy a bankok és a csaló brókerek magyar családok százezreit tegyék tönkre" – fogalmaztak.

A kormánypártiak szerint vasárnap ugyanazok szerveznek együtt tüntetést, akik egymásról is elismerték, hogy korruptak. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt kormányfő azt mondta – idézték őt –, hogy azért hagyta ott az MSZP-t, mert ott loptak, majd azt is mondta, azt, hogy "honnan vándorolt a szocialista párthoz a pénz, jobb, ha nem tudjuk". Bajnai Gordon volt miniszterelnöktől azt a mondatot citálták, miszerint "meglehetősen korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban". Az MSZP volt elnöke, "Mesterházy Attila ugyancsak elismerte, hogy a párttársai korrupciós ügyei hatalmas gondot jelentenek számára" – írta közleményében a Fidesz-frakció.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Persze, mert "Negyedévente súlyos milliárdok landolnak Tiborczéknál"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
"Szétlopták és elherdálták a nemzeti vagyont, külföldiek kezére játszották át az ország energiastratégiai vagyonelemeit és közműcégeit, szabálytalanul költötték el a hazánkba érkező uniós források 76 százalékát, és hagyták, hogy a bankok és a csaló brókerek magyar családok százezreit tegyék tönkre" – fogalmaztak." Ez simán ráhúzható a fideszre...EGY AZ EGYBEN!!!...szar dolog amikor magából indul ki az ember mi?
eugen4402
@Hellcat: Igazad van, bár szerintem aki a mai helyzetben ilyen sóderrel mer színre lépni, az nem épelméjű. Súlyos személyiségzavarok okozhatnak ilyen mérvű tudathasadást, azt hiszem, ilyen tüneteket a borderline-kór produkál.
coni
Csak halkan megkérdezném, ha nem működne szuper jól ez az "elmúltnyolcévező, Gyurcsányozó, libázó" kommunikációjuk akkor csinálnák? És akkor mégis ki a hibás, hogy itt tart ez az ország??? Ha csak 3Millió értelmes ember lenne az országban akkor legkésőbb 2014-ben felszabadították volna az országot.
Anna Mária
@Nemezis: Remélem, hogy a hívek nincsenek sokan. A reményre az ad okot, hogy a "szocializmus építésének" idején sem voltak sokan azok, akik elhitték a kötelező állami ünnepeken meg az újság első oldalán lenyomott maszlagot. Az újság első oldalát például senki nem olvasta el. Minek. Kívülről tudta mindenki, mindig ugyanaz volt.
Bár az is igaz, hogy az mszmp szövegei nem folytak a csapból is, és annak idején nem létezett tizenhétezerötszányocvanhét államtitkárhelyettes, akik napi 24 órában nyomták volna a hazugságot-hülyeséget. A fideszkdnp igen sok pénzt és energiát fektet a propagandába. Drágában vannak nekünk a fideszhívek! :)
Anna Mária
@coni: Hát, sajna úgy látszik, nincs annyi értelmes ember. És még hozzá: százezrek mentek el az értelmesebbje közül és vissza se néznek.
Desischado
@coni: Igazad van, osztom a véleményed. A baj az, hogy kevesen vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.