Délután négy órától száz helyszínen tartanak kormányellenes demonstrációt országszerte. A Facebook-esemény leírása szerint 37 településen, az Együtt honlapján pedig félszáz helyen várható demonstráció, a listákat folyamatosan frissítik. A tüntetéshez eddig 3,4 ezren csatlakoztak. A budapesti tüntetésre alig több mint félezren jelezték részvételüket, ők délután 4-kor a Bajcsy-Zsilinszky útról, az Eiffel Palace irodaháztól, és az MNB-hez vonulnak át. Itt megtekintheti, hogy vidéken hol szerveztek tüntetéseket.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Még alig vannak az m1. már adja a fideszt :
Reagálásuk jellemző!

A kormánypárt közleményében az áll, hogy a baloldalon még ma is ugyanazok ülnek, akik minden idők legkorruptabb kormányzását hajtották végre.

"Szétlopták és elherdálták a nemzeti vagyont, külföldiek kezére játszották át az ország energiastratégiai vagyonelemeit és közműcégeit, szabálytalanul költötték el a hazánkba érkező uniós források 76 százalékát, és hagyták, hogy a bankok és a csaló brókerek magyar családok százezreit tegyék tönkre" – fogalmazott a fidesz frakció...
JAJMÁR
@Mézike: ...és ezért fizetünk annyit ennek a hazug tévécsatornának, mint a kórházak adóssága, amire azonban nincs fedezet?
Mézike
@JAJMÁR: A fidesz fizet a mi pénzünkkel.
A kórházak csűrik csavarják a pénzügyeiket, de nem tudják a számlákat fizetni. Én sajna gyakran vagyok beteg, így tudom hogy olyan kezeléseket is felszámolnak a tb felé amit nem kaptam meg. Jól teszik! ha nem tennék akkor nálam súlyosabb betegeken nem tudnának segíteni, mert nincs pénz rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.