Újabb nagy értékű állami tendert nyert el a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Innovatív Zrt. – írja a Népszava.

Az újpesti Szusza Ferenc stadion 109 milliós renoválása után ugyanis Tatabánya stadionjában is Orbán Viktor vejének cége újíthatja fel a világítást – derült ki a közbeszerzési értesítőből.

230 milliót költenek a jelenleg a harmadosztályban focizó csapat pályájának felújítására, amit a Nemzeti Stadionfejelsztési Programból finanszíroznak majd.

Volt azonban korábban látszólag kisebb pályázat is, ahol sikeresek voltak. A 444.hu szerint mindez egy hatalmas üzlet kapuja lehet. A Pók utcai lakótelep világításának 14 millió forintos korszerűsítése ugyanis afféle tesztüzeme a LED-es közvilágításnak, hiszen a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. a technológia tesztelése után középtávon százezer lámpatest cseréjét tervezi. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ott tartunk, hogy Kína befejezi a LED-gyártást, nem képes versenyezni a tiborcz konzorciummal, sőt a jenki GE is feladja és holnaptól plüsspapucsokat gyárt és pici gumi orbánokat, mert ez a tiborcz-csávó annyira, de annyira otthon van a LED-technológiában, hogy csak na !
Az csak a vak véletlen műve, hogy a falopó traktorhuszár éppen orbánc veje, istenem, közel 8 milliárd emberkéből csak egynek skeürlt eddig ez is, ne legyünk irigyek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
De akiknek a lába alól kihúzták ezt a talajt, segély 28-ról 22 ezerre való csökkentése- bizony nagyon fáj.
Jankó123
Itt a Récsölke sajátlábasa!
Igaz, hogy apuci adja hozzá a mankót.
:-)))
zöldszem
@Jankó123: Mi meg, a mankót adjuk apucinak!!
Nem ártana, a nagy lábon élésen elgondolkodni!!!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/6/1/7/_/a_lampavas_halalt_okozhat_1617396_2541.gif
Jankó123
@zöldszem: Ez legyen a legfőbb támasza!
Tibor43
Nem a " saját lábukon" élnek,hanem száz lábon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.