Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint "pofátlan és tűrhetetlen", hogy Andy Vajna kormánybiztos évi 15 milliárdot kaszál budapesti kaszinóival, melyek koncesszióját "a Fidesz-kormánytól kapta ajándékba" – írta a párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Az Együtt a Világgazdaságban megjelentekre hivatkozik, miután a lap által megkérdezett iparági szereplők becslése szerint Andy Vajna öt fővárosi kaszinójában mintegy 15 milliárd forint bevétel keletkezhet. Hozzáteszik, hogy a Fidesz tavaly úgy alakította át a szerencsejáték-szervezés törvényi környezetét, hogy azzal Vajna cégei jártak jól.

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány gyakorlatilag a teljes kaszinós szerencsejáték-szervezést a haverok kezére játszotta – jelentik ki

Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az Andy Vajnát megajándékozó pofátlan törvényt, teremtsen átlátható rendszert, és írjon ki új kaszinópályázatokat – szögezik le.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Aki Én: "Ezt vajon ki b@ssza?" (by Hofi) Szerintem senki , csak elegge simlis volt ahhoz, hogy orban szeme megakadjon rajta azzal a megjegyzessel, hogy "o az en emberem!", es valoszinu, ez is tortent... Mivel filmet nem tud csinalni, (sztem dugni se tud, de a bukszaja eleg tomott a fideSS altal ahhoz, hogy timcsike szeme megakadjon a "szepfiun"), szoval biztos meg lett neki mondva, hogy mennyit kell a szerencsejatekokbol befolyt zse'bol visszaadni orbanpapa zsebebe, oszt jonapot... Igy megyen ez maffiozoeknal... Ma nekem, holnap nekem...csak egy kicsit valtoztatva a mondason...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@KERKA: (20:25) A "pitiáner seftesek" a kormány. Így már beljebb vagy? (De szükségeltetik hozzá még egy jó adag humorérzék is.)
JAJMÁR
@verőce21: 22:44 Nem más ez, csak a "zsák a foltját.." eset, mert ez a "zsák" már annyira feslett, hogy sok-sok folt húzza a testet. Kíméletlenül.
simmering73
@petrol: Eljön még érte a nagy fekete autó.
KERKA
@verőce21: Piszok jó a humorérzékem. Éppen ezért a kormányt nem pitiáner sefteseknek tartom, hanem nagyban játszó bűnözőknek. :))Milliárdokkal humorizálnak:))
mariaberta
Ezért nem megy vissza oda, ahonnan jött, mert ott már nem fial a prjoduccerség!!!
justhpeter
A szerencsejáték az egyik legjobb pénzmosoda. Ha hisszük, ha nem. Ezért nem mindegy, kinek a kezében van. Az állam nem feltétlenül jó gazda, csak álcának alkalmas. A nagy pénzeknek magáncsatorna a legjobb, ha a hatalomból ki is kerülünk egyszer, a pénz ottmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.