Palkovics László a Népszabadságnak arról beszélt, egyelőre csak egy tervezet az, amely megszüntetné a társadalomtudományi és nemzetközi alapszakokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kormany a leggusztustalanabb politikajat folytatja egy uj intezkedes bevezetesenel: eloszor kiszivarogtatnak egy agyament otletet, aztan megvarjak, hogy reagalnak az emberek a hirre; ha nem tul nagy a felzudulas ellene, akkor egy ejszaka alatt atnyomjak a parlamenten: 2/3- dal megszavazzak, ha jo, ha nem jo. ( altalaban nem jo!)
Most is a diakokkal ugyanezt jatsszak le: az illetekes azonnal azt nyilatkozta, hogy aaaaa, nem is akarjuk bevezetni, hiszen ezek fizetos szakok, mi inkabb targyalni, egyeztetni akarunk... Akarnak egy nagy loszart! Ha a tanarok nem lazadnak fel es a diakok nem allnak a tanaraik melle, szeptemberben mar csak emlek lenne ezeknek a szakoknak a neve. At akarjak eroszakkal a patinas egyetemekrol paterolni a diakokat eltolcsi agyremebe, hogyha mar a pocset megunta ferdeszem. akkor legyen mivel jatszania, tanitania a sajt kitalalt foiskolajan, persze, csak egy vagyonert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.