Habony Árpáddal kapcsolatos kérdéseket kapott keddi, miskolci sajtótájékoztatója végén a miniszterelnök – írja a hvg.hu.

Orbán Viktor és Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a tervezett felújításokról beszélt, ami után kérdezhettek az újságírók. 

Habony Árpádról Orbán Viktor annyit mondott, hogy „ilyen nevű ember semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel”, szerződésben nem állnak vele, és minden egyéb kérdésben a népesség-nyilvántartóhoz kell fordulni. 

Orbán annyit még hozzátett az Index újságírójának, hogy nem tud mit kezdeni azzal, hogy ki, milyen tanácsadónak nevezi magát, illetve a sajtó kit nevez az ő tanácsadójának.

A teremben ülők a hvg.hu tudósítása szerint minden választ tapsviharral jutalmaztak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Orbán nem tud mit kezdeni Habonnyal"
Kérdezze Andy-t, hogy mit csináljon, hogy tudjon valamit kezdeni vele! :)))))
Bár jobb lenne, ha nem ez lenne, a globális felmelegedés.
De, ha Orbán így gondolja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Aszondja a rogán, hogy ez a pali ingyen ad tanácsot. Na volt már olyan, hogy egy idős nőnek a szomszédja ingyen segített a szomszédja kiásni egy árkot, és megbüntették fekete munkáért. Nem én találtam ki, pár éve a sajtóban olvastam. Nem dolgozhat senki ingyen másnak, mert be kellene jelenteni mint alkalmi munkást, és járulékot kell fizetni utána.
verum
Nekem van ötletem, hogy mit kezdjen vele...
nezelodo
Nincs rajta semmiféle kifizetési listán! Elhiszem, nálunk a nejlonszatyros átutalás volt szokásban a haveroknak, aztán átváltottak trafikra.
evacica
Szegény Magyarország ilyen miniszterelnökkel és ilyen tanácsadójával! Még csodálkozunk, hogy ez az ország itt áll ahol áll Csak rá kell nézni erre a szerencsétlen Habonyra, én még a macskámnak se kérnék tanácsot tőle!
silber13
Nevezzew ki az iszlám terrorlegények ellen induló kontingens haditudósítójává és küldje ki a csapatokkal együtt! Aztán meglássuk! "ömf! "
bencemacska
Hát ez nagyon átlátszó hazugság volt! És a kényszeredett "rötyögése" mindent elárult.
hazudni is tudni kell! nehezebb, mint igazat mondani!
De miért szégyenli?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.