A mai dicsőséges miskolci sajtótájékoztató M1-es élő közvetítése pont akkor ért véget, amikor a sajtó munkatársai feltehették kérdéseiket. Orbán Viktor miniszterelnök és Kriza Ákos miskolci polgármester bejelentette a bejelentenivalót, megtapsoltatták magukat, majd, ha már sajtótájékoztató volt a műfaj kényszeredetten vállaltak néhány kérdést is. Kínos volt ez a negyedóra mindenki számára. Egy biztos, nagyon gyorsan kiderült, hogy az országnak egy teljesen impotens miniszterelnöke van, aki tulajdonképpen semmiről nem tud semmit.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
Nem igaz,hogy nem tud mindenről.
Arról is tud amit a baloldal elkövetett és arról is amit nem követett el-csak ráfogták...
Toby
Aki mindfenkor mindenről tud, az a végrehajtó hatalom feje ! Különösen egy hatalomváltástól kiütéseket kapó orbánc, az összes szolgálat főfejese jelent neki minden hangos szellentést, nehogy másnap eggelre hatalo - tahósággal a tetején - a főgeci, hatalom nélkül maradjon !
Tehát egy mocskos büdös bunkó a fősperma, ha eljátssza a "Senki nem tud semmit" c. Pitkin-filmet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.