Rogán Antal tegnap többek közt azt nyilatkozta: mostantól nem kötelezik a Fidesz politikusait szereplésre a Simicska Lajos által birtokolt Hír TV-ben, Magyar Nemzetben vagy Lánchíd Rádióban, amely médiumok szerinte egyre közelebb sodródnak a Jobbikhoz. A vádra Csintalan Sándor, Simicska Lajos barátja reagált Facebook-oldalán.

Csintalan azt írta, "csak a vak és süket nem látja", hogy Rogán "elvesztette a kapcsolatot a valósággal". Szerinte a politikus bántó módon alázza a kollégáit.

Csak egy egyetlen egy példát mondj a "jobbikozásra"! Majd ha győz a "jobbik" amiért sokat teszel/tesztek, akkor majd emlékezz, köszönd meg a haveroknak (Habonynak, Vajnának) és nézz magadba. Jó lenne most észhez térni . Bár lehet, hogy már most is késő. Azt, hogy mi milyenek vagyunk azt a néző, olvasó, hallgató dönti el. Ezt a tanácsot – nyilasok, a "jobbikos" haverok által már egyszer összeverten – ingyen adnom

- folytatta Csintalan.

Az újságíró sorait azzal zárta, hogy arra biztatta Rogánt, "álljon meg és merengjen egy kicsit, amíg még nem késő" és "igyon meg egyedül egy kávét". A kemény hangvétel ellenére Csintalan úgy búcsúzott üzenete végén: "ölelés".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tónika már azt sem tudja miket hord nap mint nap össze vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ugyan már, Tóni nem tud vissza nézni, technikai hiba miatt.
human
@F_Viktor: Ez ugyanaz a helyzet, mikor Vona arról beszélt, hogy rasszistáknak nincs helye a jobbikban. Elmondják ami kell a cukisághoz, a nem fanatikus szavazók megtartásához, majd a színfalak mögött meg összekacsintanak.
F_Viktor
@human: Akkor csak színjáték a keményendolgozókisemberek megtévesztésére?
human
@F_Viktor: Pokorni és Köteles elmormogják a maguk kis különvéleményüket, majd megfeszülve tolják tovább a fideszes szekeret. Ezzel lenullázták a véleményüket. Csintalan más tészta, hisz ő Simicska szekerét tolja, aki le akarja váltani az Orbán kormányt egy másik jobb oldali konzervatív kormányra. Simicskának a cégbevételek biztos fontosak és történelmi okokból Putyin ellenes, ami egyben Paks2 ellenessé és teszi.
F_Viktor
@human: Ahogy látom elkel Simicskának a segítség, nagyon nyirbálja Orbán a büdzséjét. Még az állami földjeit is bukja, miközben a barát Lőrinchez már (színlelt) pályázat nélkül is hozzá vágják 100 hektáronként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.