Nem tér vissza a képernyőre Borsa Miklós, az M1 múlt héten Balatonfüreden megvert híradósa. Bár a műsorvezető nem mondott fel a csatornánál, de azt mondta, a Híradóba nem szeretne visszatérni – írta a Napi Gazdaság.

Borsa a támadás körülményeit nem kívánta részletezni, annyit tudni, hogy az eset annyira megviselte, hogy most is szabadságát tölti.

A hírolvasó támadása kapcsán maga az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt tett levélben bejelentést a balatonfüredi rendőrkapitányságon, ahol nyomozás is indult az ügy kapcsán.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@olvasó001: A logikád alapján csak a baloldali emberek vesznek össze egymással és másokkal, s az nem fordulhat elő, hogy igaz magyar honfitársaink legecizik egymást, ugye?
Hellcat
@szandokan: Rengeteg feljelentés van a fidesz ellen...csak így, hogy az ő emberei ülnek az ügyésgéken így nagyon sok MEGALAPOZOTT feljelentést elkaszánlak. Ez így rendben van szerinted? Nem tudom mennyire követed ezeket a dolgokat de szinte MINDET elkaszálják.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ja,a Pinyósanyinál, meg a Poltpetinél??? Maraggyá má...
panellproli
Szerintem már korábban is rühellte amit a szájába adtak, csak nem volt bátorsága ezt bevallani. Ez most jó alkalom hogy hátat fordítson, és még jó summát is kap vékielégítésként is.
len in black
Miørt?
Kétszer nem csap be a villám ugyanoda.
Persze mindig vannak kivételek, akik erősítik a szabályt... :)
mariaberta
Miért, egy verés eltántorította imádott fideszeiseitől? Most kellene kiállnia eszméi mellett, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.