Tizennégy éves tanítványával folytatott viszonyt egy Baranya megyei faluban egy általános iskolai matektanár – írja a Bors.

A lap szerint az otthonában meztelen fotót is találtak a rendőrök a lányról. Arról írnak, hogy tanár és diákja közel kerültek egymáshoz, volt, hogy együtt kirándultak és közös képeket posztoltak a közösségi oldalakra.

Információik szerint a tanár korábbi munkahelyéről levél is érkezett, hogy érdemes vigyázni az új kollégával, mivel idegileg labilis.

Amikor kiderült a viszony, a tanár mindent tagadott, viszont az azóta Pécsen tanuló lány azt kiabálta, hogy szerelmes a tanárba.

A tanárt felfüggesztették, de ez idáig nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia bűntett el­kö­vetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomo­zás – tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az embert annak kellene megkülönböztetni az állattól, hogy az első ,,sárló lukat mindjárt nem lövi meg,, szerintem a ,,tanár úrnak is imponált hogy a csitri belehabarodott,, de neki kellett volna magyarázattal, szép szóval a leánykát helyre tenni, ezt elmulasztotta, ezért bizony bűnös, a ,,liliom tiprásban,,...Kicsit prózaian kifejezve ha a kislány, aki ezek szerint nem is annyira kislány, meztelenül felkínálkozik a tanár úrnak akkor se nyúlhatna hozzá, KI KELLETT VOLNA TÉRNIE, SŐT OLYAN HELYZETBE SE KERÜLHETETT VOLNA A LEÁNYZÓVAL, AHOL ILYEN EGYÁLTALÁN FELMERÜLHET, az a bizonyos 3 lépés, az hiányzott a tanár úrnál!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
Az "ervenyes" törveny szerint: Börtönt neki !
ila51
Mi lányok mind szerelmesek voltunk a töri tanárba , még sem dőlt be ...
nemkati
@ila51: Nekem szerencsém volt, a nálam 2-3 évvel idősebbeket már öregnek találtam. :)))
darwin
Emlékszem,hogy sajnáltam őket!25 éves a tanár néni,mi öröme lehet már az életben! :) :)
zsuzska544
Csak azt nem értem ha kaptak levelet a volt munka helyéről így hogy alkalmazhatták .Ha igaz ez akkor a tanárt le csukni én is azt mondom .14 éves kamasz és a tanárnak tudni kell mivel jár ez .
Anna Mária
Bármi történt is, egy 14 éves kislány semmiért nem hibáztatható. Ő egy gyerek akkor is, ha testileg fejlett. Ez mindenkinek tudnia kell, egy tanárnak pedig különösen.
Az előző munkahelynek pedig jogi lépéseket kellett volna tennie, ha bármi gyanúsat észlel a tanár működésével kapcsolatban, nem pedig levélben pletykálkodni a következő munkaadónak. Idióták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.