Bár Orbán Viktor egy tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, "nem áll semmiféle hivatalos kapcsolatban Habony Árpáddal", ennek a Fidesz honlapja is ellentmond – szúrta ki a Hír24.

Ott ugyanis 2012. április 2-án Habonyra még mint "miniszterelnöki tanácsadóra" hivatkoznak. Ezt írta az oldal:

Schmitt Pál beszédét követően Orbán Viktor miniszterelnök társaságában a parlamenti dolgozószobájába ment, később csatlakozott hozzájuk Kövér László, Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Giró-Szász András kormányszóvivő és Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó is.

Hiába tagad Orbán, Habony a Fidesz.hu szerint is a tanácsadójaForrás: Fidesz.hu

A Hír24 azt is írta sajtóhírekre hivatkozva, hogy még maguk a fideszesek is "végtelenül cinikusnak" tartják, hogy Orbán megtagadja Habonyt, hiszen vele építteti ki az új jobboldali médiabirodalmat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na fideSS fanok, lehet eloszivarogni a cafolatokkal...
Ezen az oldalon mi azt szoktuk allitani, hogy a vezir hazudik ejjel, hazudik nappal, meg amikor mozog a szaja egyebkent is...
Ti mindig kikeritek magatoknak, az internet viszont egy szemet joszag: NEM FELEJT!

Szoval, igy csinal az orszag elso embere a sajat szajabol s@gget (mondjuk nem eloszor...:o)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: a 16:14 re. Ez jó nagyon a takony árpi, meg a hazugovics, de most így visszagondolva már biztos vagyok abban is hogy ennek az elfuserált, elfűrészelt óriás társaságában próbálgatta a hazugovics a koronát, akkor mikor én először hallottam nem igazán akartam elhinni, de az események meggyőztek, igaz lehetett...
nemkati
@papa.49: Miért ne próbálta volna föl, amikor hármasban voltak, a g..., a Habony, meg a korona. Valószínűleg attól zakkant meg még jobban.
papa.49
@nemkati: Állítólag felpróbálta és rászorult a tökfejére, ketten cibálták le róla, gondolom azóta az esti imájába mindig elmondja hogy ezt kéri magának, lehet szó róla de nem a Szent Korona hanem a Dózsa féle korona jól felizzítva...
mate03
@nemkati: Ez a Felcsúti görény,el felejti hogy az internet korában,mindennek nyoma marad! A Fidesz honlapján azt találtam hogy Habony Árpád,Orbán Viktor személyi tanácsadója!Akkor most ki hazudik!?
eugen4402
Ha nem szerepel a kifizetési listán az azt jelenti: Ő kezeli a listát...
Tuskó Hopkins-effektus...
Feraj49
Még jó,hogy egy egész ország sorsa van a kezében??!! Hála a "rajongóinak ??!! Ilyen "piti" ügyben is röhögve hazudik,de miért ? Ha elismeri akkor is mit változtatna ? Hol a gerince és a tartása ? Hisz oly "karakán" egy ember ?!! Lesz még 3 év vele ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.