Fazekas Sándor, Karcag korábbi alpolgármestere és jelenlegi agrárminiszter javasolta még 2005-ben, hogy hosszabbítsák meg a Kun-Mediátor Kft. bérleti jogviszonyát további öt évre. Az önkormányzati ingatlant így igen kedvezményesen, alig 750 forint per négyzetméter áron kapta meg Dobrai Sándorné, avagy ahogyan a helyiek hívták, Marcsika – írta a Blikk.

Miniszter intézett irodát a kun-mediátoros csalónakForrás: Blikk.hu

Dobrai Sándorné egyébként nyolc éven át önkormányzati tisztséget is betöltött: Karcag idegenforgalmi és külkapcsolati bizottságának volt a külsős tagja. Ezért feltehetően tiszteletdíj is járt neki, de hogy pontosan mennyi, arra nem kapott választ a Blikk lapzártáig. Az újság úgy becsüli, havi 30-35 ezer forintot kaphatott az asszony, ami nyolc év alatt eléri a 3 millió forintos összeget is.

A Blikk kereste Fazekas Sándort, hogy megtudják mennyire volt elégedett Dobrai Sándorné munkájával, de érdemi választ nem kaptak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez a Fazekas is mindenben benne van ami irritáló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ő egy kun. Legalábbis azt mondja magáról. Karcagi. Egy kun nem így néz ki. Sőt, vereséget szenvedtek a Magyaroktól. Hazudsz! Belülről bomlasztja a Magyart Marcsikával! Szent László királyunk a sírjában forog! Felnégyelni a Nemzet testét szívó türk fattyat!
nezelodo
Ennek a Fazekasnak már alighanem van gyakorlata a párt bomlasztásban! Valahogyan csak felőrölték az egykori MSZMP-s korifeusok, és feltörekvő KISZ-es ifjú forradalmárok a Kádár rendszert! Miért lenne másként mostanában? Akkoriban az alapelvek inogtak meg, most meg az intézményesített lopás fog földindulást okozni, előbb-utóbb.
mate03
@nezelodo: Ennyi piszkos ügy után,hogy lehet még mindig miniszter?Egy jogállamban,régen börtönbe ülne!
zöldszem
@F_Viktor: tegnap, 20:43
Gyurcsány kottát nem kihagyni!!!
papa.49
Még mindig miniszter,MIKOR AKAR MÁR LEMONDANI???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.