Felakasztotta magát a Szegedi Fegyház és Börtönben a tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt szentkirályszabadjai sorozatgyilkos, Ember Zoltán – közölte a Délmagyarország című napilap pénteken.

A lapban az olvasható, hogy a férfi vasárnap ölte meg magát a Csillagban. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) személyiségi jogokra hivatkozva nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Ember Zoltánról van szó.

A Délmagyarország szerint a BVOP azt közölte, hogy egy jogerős szabadságvesztés büntetést töltő férfi felakasztotta magát, ezt a felügyelet észlelte. Az egészségügyi személyzet azonnali és szakszerű segítségnyújtása után a fogvatartottat kórházba vitték, ahol később meghalt. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

Ember Zoltánt 2006 januárjában ítélte jogerősen tényleges életfogytiglanra a Győri Ítélőtábla. A férfi 1991 és 2004 között öt ember életét oltotta ki Szentkirályszabadján. Brutálisan meggyilkolt áldozatai között volt a bátyja, valamint négy nyolcvanévesnél idősebb ember, akit ki is rabolt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem vagyok kárörvendő de az ilyen féreg nem érdemel mást!!!Kimondta magára az emberek többségének itéletét és véleményét!!!
ipan54
Követendő példa minden nyomorult gyilkosnak!
Boszi27
Már csak azt nem értem miért kellett megvárni, míg Öt embert lemészárol, különös kegyetlenséggel. Na ilyen esetekben indokolt lenne a halálbüntetés, mert kizárt a téves gyanú. Jól tette, hogy saját magán hajtotta végre a halálos ítéletet
dr. prédikátor
Nem vagyok kárörvendő de az ilyen féreg nem érdemel mást!!!Kimondta magára az emberek többségének itéletét és véleményét!!!
Levendula
Végre egy jó hír! Ez sem zabál többé az adófizetők pénzén...
Fradigege
2 vese, 1 szív, 6 liter vér, +gyógyszer kísérleteket megtagadt az emberiségtől. Nem nullszalldós az egyed. Ez ráfizetés. Fel kellett volna hízlalni. Termelt volna annyi zsírt, hogy néhány szappan kijött volna belőle. A bőréből ridikül, esetleg lámpaernyő. Hosszúra kellett volna növeszteni a haját, a parókagyártás céljából. Embererőforrási pazarlás. A francba! Ingyen munkaerő piac. Kiküldhettük volna Csernobilba. Felépíthettük volna a magzáró betonszerkezetet ezekkel. Minden ország jól jár. Gondoltra ébredjünk, elég volt a pazarlásból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.