A kormány tizenkét kérdést tesz fel a bevándorláshoz, "megélhetési bevándorláshoz", illetve részben a terrorizmushoz kapcsolódó nemzeti konzultációban, amelyre július 1-jéig várják minden tizennyolcadik életévét betöltött állampolgár válaszát.

Ezt Kovács Zoltán kormányszóvivő közölte pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt követően, hogy Orbán Viktor miniszterelnök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, jóváhagyta az illegális határátlépőkkel kapcsolatos nemzeti konzultáció kérdéseit.

A kormányszóvivő tájékoztatása szerint a több mint 8 millió kérdőívet május elejétől kezdik kézbesíteni, a postának 30-40 napra van szüksége a levelek kézbesítésére, a válaszokat pedig július első napjáig várják. A kabinet becslése szerint mintegy 960 millió forintba kerül majd a konzultáció, de a végleges költségekről később teljes tájékoztatást adnak – tette hozzá.

A konzultáció kérdései azóta felkerültek a kormany.hu oldalára is:

- Sokféle véleményt lehet hallani az erősödő terrorcselekményekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontosnak a terrorizmus térnyerését (a franciaországi vérengzés, az ISIS riasztó cselekményei) a saját élete szempontjából?

- Ön szerint az elkövetkező években lehet-e terrorcselekmény célpontja Magyarország?

- Vannak, akik szerint a Brüsszel által rosszul kezelt bevándorlás összefüggésben van a terrorizmus térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Tudta-e Ön, hogy a megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a magyar határt és az elmúlt időszakban hússzorosára nőt a bevándorlók száma Magyarországon?

- Sokféle véleményt hallani a bevándorlás kérdésével kapcsolatban. Vannak, akik szerint a megélhetési bevándorlók veszélyeztetik a magyar emberek munkahelyeit és megélhetését! Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Vannak, akik szerint Brüsszel politikája a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében megbukott és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be?

- Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy szigorúbb szabályokat vezessen be, ami alapján őrizetbe vehetők a magyar határt törvénytelenül átlépő bevándorlók?

- Egyetért-e Ön azzal a véleménnyel, hogy a magyar határt törvénytelenül átlépő bevándorlókat a lehető legrövidebb időn belül vissza kell fordítani a saját hazájukba?

- Egyetért-e Ön azzal, hogy a megélhetési bevándorlók, amíg Magyarországon tartózkodnak, saját maguk biztosítsák az ellátási költségeiket?

- Egyetért-e Ön azzal, hogy a bevándorlás elleni küzdelem legjobb eszköze, ha az Európai Unió tagországai segítik azon országok fejlesztését, ahonnan a bevándorlók érkeznek?

- Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Egyszerűbben is lehetett volna kérdezni:

" Ön indokoltnak tartja-e a TEK további milliárdokkal történő megsegítését ?"

" A megélhetési bevándorlás rosszabb, vagy a megélhetési politikus ?"

Ez meg egyenesen egy idióta, sunyi, irányított választ váró kérdés:

"- Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?

Folytrassuk:

" Egyetért-e azzal, hogy toivábbi stadionok épülejenek, melseket a mélynyomorban élőkről neveznénk el ? "

" Egyetért-e Ön azzal, hogy a mészáros-mangalicákat és a az andy vajnákat kell támogatni, mert ők jó magyarok és főleg nemzetiek ?"

" Egyetért-e azzal, hogy Magyarországon demokrácia van, mert mindenki annyi ingatlant vásárolhat,amennyit csak akar ?"

" Szereti-e Ön rogánékat, lézeréket, kövéréket, valamint az igazhitü kdmp-seket ?"

Szóval e llehet húzni békésen a sunyi p***-ába ! Ezeket az idióta marhaságokat a birkáknak kell beadni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Hatmilliárd forintnyi álszent pökhendiség!
6000000000 forint. A most meghirdetett új nemzeti konzultációval együtt összesen ennyi közpénzt tapsol el az illiberális kormányzat álszent és irányított módon megfogalmazott kérdőívekre, fidesz-propagandával sújtott tájékoztató levelekre.
Ez körülbelül ötszáz kórházi szakápoló tíz éves bére, ebből legalább harmincezer éhező gyermek étkeztetését meg lehetne oldani, körülbelül háromezer külföldre emigrált magyar fiatalnak lehetne hazatelepülési programot biztosítani, ennyiből rövid idő alatt lecsökkenthetőek lennének a kórházi várólisták. A demagógnak látszó, de valójában húsbavágó felsorolás hosszan folytatható még.
Mézike
@mate03: Hát na! Arra a bizonyos használatra kemény!
dr. prédikátor
Vajon ki szerkesztette a kérdéseket??? Talán a guccis nyugdijasverő geci habony???
Törölt felhasználó
@Mariner1: Kemény és szellemes voltál, köszi:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.