Ez nem Kalifornia, hanem Magyarország. Kissé drága, de a hódmezővásárhelyi szépségverseny önmagában is megállja a helyét, a robbanásig feszülő csöcsök közt viszont valójában családi programnak lehet a legjobb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A jó ...nénikéteket ! Ennek beléptem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@JAJMÁR: Nagyon édes az unokád a tehénkéjével! :)
verőce21
Ezeket a Holstein-fríz ipari üszőket feltétlenül látni kell, hisz’ alapfokon értenek németül, és a médiában szeretnének elhelyezkedni.

(a disznók is imádják a rivaldafényt, gyakorlatilag szépségversenyre vannak teremtve.)
papa.49
@zöldszem: Egyelek meg ez már nem cici, ezzel indulni lehetett volna Hódmezőn, egyébként van erre egy vicc, a standon azt mondja a unoka, nagyi játszhatok a ciciddel, a nagyi válaszol játszhatsz vele kis unokám ,,csak ne vidd nagyon messzire,,...Kösz a képet...
papa.49
@nyanya001: Ne haragudj nem olvastam végig az összes hszt., csak gyorsan válaszoltan a zöldszemnek...
JAJMÁR
@Anna Mária: Köszi :) Egyébként látott ő már igazi tehenet, lovat, szamarat, kecskét, birkát ... stb., az állatsimogató alap :) de az erdő széle kb. 50 m, a hegyoldalban laknak, az őzike és a szarvas sem ismeretlen. Rengeteg állatot ismer képről is, - még a havasi kecskét is -, azt is tudja, hogy melyik állat ad tejet és honnan, csak azt nem mondtuk el neki, hogyan :) Ő pedig megoldotta ezt a hiányosságot, a fejést a fejeléssel azonosította :-D
(még csak 2 éves)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.