A trafiktulajdonos, akinek a kaposvári nemzeti dohányboltjában szerdán halálra késeltek egy 20 éves eladót úgy döntött, megelőzi a kormányt és már most leszedi az elsötétítő fóliát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az csak hab a tortán, hogy belátni ugyan nem lát be, de olvasni tud.
Mit gondolnak ezek a hü..ék, egy 17 éves lány, aki hála a KDNP-nek mert ugye így már keresztény a kormányzás, 12 évesen törvényesen dughat, de cigit még egy évig nem vehet a szájába. Sétálgatva az utcán, (18 éves cigarettázó barátjával) meglátja: Nemzeti Dohánybolt Töri a fejét,vajon mit árulhatnak ott benn?? Elfordul gondolja magában, majd egy év múlva megtudom. Ja, vagy, ha kényszert érez arra, hogy cigarettázzon, egyszerűen rágyújt a barátjával.Dacára annak, hogy venni nem vehet, látni nem láthat(utcáról) cigit. A másik, dohányzó anyuka, levegőznek, tolja a babakocsit, úgy gondolja útközben vesz magának cigit. Be nem viheti a 8 hónapos csecsemőt a trafikba, mert a büdös kölök, olyan hisztit levág, hogy nem gyújthat rögtön rá, hogy a gyámügyet kell kihívni a trafikosnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@zöldszem: 09:25-re Ott vannak klf valóságsók, melynek az ifjúság a célközönsége. A szereplők hónapokig meresztik bent a seggüket, és unalmukban majdnem csikkről gyújtanak rá. Azt a kölök nyugodtan bámulhatja? Azokat nem kéne elsötétíteni...?
zöldszem
@adrenalink: 11:52.Teljesen igazad van, de sorolhatnánk, kocsma...???
Ők maguk sötétek, mit várjunk tőlük??
mariaberta
Van egy ötletem! Üljön be Lázár elvtárs néhány napra egy NEMZETI dohányboltba, aztán számoljon be, hogy érezte magát bezárva, mert a kényelmes karos székből könnyű hülye rendeleteket hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.