Kimenekítette Tóásó Elődöt és a horvát Mario Tadicot Bolíviából a Baptista Szeretetszolgálat a Külgazdasági és Külügyminisztérium technikai segítségével - közölte a szeretetszolgálat vasárnap reggel az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor most hozzánk jön haza, kár itt megállnia, mehet tovább Romániába a hazájába, terroristákra itt semmi szükség nincs!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Nagy összegben fogadnék, hogy éljenző tömegek akarnak vele kezet fogni, és gratulálni a hőstettéhez. Több párt is a keblére öleli, és ráveszik mondjon valakire terhelő adatokat.
...nos nem kell sokat kapacitálni, hamarosan kiderül, hogy mindenért Gyurcsány a felelős, és ezt tóásó könnyek között fogja elhüppögni a kamerák előtt... mert ez lesz az ára a hazahozatalának...azt bizony meg kell szolgálni, bármi áron...

igazam van, vagy igazam?
m.macskosz
@Anna Mária: Abban igazad van, hogy nem szabad egy- két kirívóan visszatetsző ítélet miatt az egész bírói kárt kárhoztatni, nem is teszem, csak talán nem fogalmaztam elég precízen. A jogászok ugye a törvényt szolgálják, de bizony ezer a példa rá, hogy ügyvédek, közjegyzők és egyéb jogtudorok bizony finoman szólva nem a törvények szellemében tevékenykedtek/nek. Ettől azért még nem ítélek el minden jogi doktort. Azt azonban sajnos tudomásul kell venni, hogy a közvéleményt megrázza, ha kiderül, hogy ügyvédi segédlettel működik a lakásmaffia: "nol.hu/archivum/archiv-136901-116934
no, meg ezek: www.google.hu/search?q=csal%C3%B3+%C3%BCgyv%C3%A9d&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=qTQ9VdpzifxQr56AyA4
Anna Mária
@m.macskosz: A bírói kar a jelenlegi politikai helyzetben is nagyon tisztességesen, függetlenül dolgozik Magyarországon.
Nem szabad összekeverni a bírókat egyes korrupt ügyvédekkel meg közjegyzőkkel.
m.macskosz
@Anna Mária: Bocsi, de Te se általánosíts, kérlek! Maradjunk annyiban, hogy
a bírói kar ...ZÖME... a jelenlegi politikai helyzetben is nagyon tisztességesen,
függetlenül dolgozik Magyarországon. :)
Anna Mária
@m.macskosz: A bíróságok tönkretételére tett fideszes kísérletek sem jöttek be, hiába küldték nyugdíjba az idős, tapasztalt bírókat, a megmaradtak nagyon rendesen végzik a munkájukat. Én nem tudok olyan bírósági ügyről, ahol bírót bárki "megvett", vagy befolyásolt volna.
m.macskosz
@Anna Mária: Bár legyen igazad, én annak csak örülnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.