Bár először a rendőrség engedélyezte, később mégis betiltották Juhász Péter Orbán Viktor háza előtt tartandó keddi demonstrációját. Ám az Együtt politikusa ezt nem hagyta annyiban és újabb tüntetést jelentett be – ezúttal egy igen meglepő helyszínre.

Juhász ezt írta Facebook-oldalán:

Demonstrációt jelentettem be a saját házam elé. Szó szerint azzal a szöveggel, ahogy Orbán háza elé keddre, csak ezt csütörtökre. Orbán háza előtt nem lehet tüntetni, kíváncsi vagyok előttem lehet-e. (...) Azzal az indokkal tiltotta be a rendőrség az Orbán háza előtti sajtótájékoztatót és levélbedobást, hogy az mások méltóságát sértheti, akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete.

Kíváncsian várom, hogy ez csak Orbán szomszédainak és családjának védelmében releváns, vagy más állampolgárok esetében is ilyen körültekintően járnak el?

Ahol én lakom, lényegesen nagyobb a népsűrűség, a családi házas környezet helyett én 6-7 emeletes házakkal vagyok körülvéve, tehát többen érintettek.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@verőce21: Ostoba az aki reggel felvette a cipődet!Én még nem voltam veled goromba,de ne várd meg hogy a te stílusodban,átmenjek parasztba!
verőce21
@mate03: (19:39) Ennyire felzaklatott a válaszom, hogy "Engedélyezett tüntetés nem volt a Gyurcsány házánál sem."? - kis Mimóza.
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@mate03: (10:00) Nem ez bal! Sors neked!
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@mate03: Láthatod, a "parasztstílusod" nem egy comme il faut dolog itt a Propin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.