Ismét rasszista botrányba keveredett a Jobbik. Az egyik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselőjük ugyanis cigányellenes kijelentést tett a csütörtöki közgyűlésen – derült ki az RTL Klub híradójából.

Mohácsi László az alábbit mondta:

"Ha Orbán Viktor szerint a cigányok Európa rejtett erőforrásai, akkor lehetne deportálni őket, hogy kibontakozhassanak "

A kijelentéstől a Jobbik megyei frakcióvezetője is elhatárolódott, de egyébként nagyszerű embernek tartja Mohácsit. A politikus később a"rendkívül rossz szóhasználatért" bocsánatot kért és azt mondta, valójában úgy értette szavait, hogy olyan településekre kell átköltöztetni a cigányokat, ahol van munka. Mohácsit hiába kereste az RTL Klub, nem kívánt nyilatkozni.

A Fidesz úgy reagált az esetre, a Jobbik hiába próbálja leplezni valódi énjét, valójában báránybőrbe bújt farkas.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Igaza van a jobbik megyei vezetőjének, az illető valóban rendes ember, és igaza van a normális embereknek akkor, ha azt mondják Mohácsi egy igazi, rendes náci emberke, amennyire náci csak lehet. A szavazói vajon most nem szégyenkeznek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Újabb "cukiság" és még rejtett hangröhgzírő sem kellett hozzá !
Nyilas kutyákból nem lesz még illiberális szalonna sem !
akao
őszintèn, tiszta szìvből kìvànom minden kedves magyar honfitàrsamnak, hogy lakjanak együtt illetve dolgozzanak együtt romàkkal. Kìvàncsi lennèk, hogy akkor is vèdenèk-e őket :) Nekem mindkettőben rèszem van. Regènyt ìrhatnèk arròl, hogy miket művelnek, ès mennyire nincs nyugodt magànèletünk. Talàn nem vèletlen, hogy èn is el akarok menni innen. Termèszetesen köztük is vannak kivètelek, de mint tudjuk: a kivètel erősìti a szabàlyt.
magyarbakancs
Kíváncsi lenék rá ha a cigányságnak saját országa lenne ,hogy élnének meg?
Anna Mária
@akao: Mindenki, aki tiltakozik a deportálási ötletek ellen, az nem romákat védi, hanem TÉGED VÉD, véd attól, hogy ne csinálj baromságot! Ezt fogd már fel te is, meg a társaid is. Válassz olyan pártot, bízz meg olyan kormányt, amelyik a problémákkal tud kezdeni valamit, értelmesen!
Desischado
Nekem is van bőven rossz tapasztalatom, de eszembe sem jutna, hogy deportáljanak valakit a származása miatt. Anna Máriának és Verumnak teljesen igaza van! A jobbik már annyit mutatott magából, hogy csak imádkozni tudok, hogy soha ne tudjon hatalomra jutni, mert akkor az országnak vége! Amit orbánék műveltek eddig, semmi lesz, ahhoz képest, amit a jobbik csinálna! Egy tőről fakadt mind a kettő! Egyébként érdeklődnék, hogy akkor orbánt és mészárost is deportálná a jobbik? Ijesztően hangzik, és sajnos, ez a megnyilvánulás nagyon ismerős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.