Rettegő falusiak, tömeges nemi erőszak, rablás és zabrálás, válogatás nélkül elhurcolt férfiak. Hetven évvel a háború után soha nem látott iratokat bányásztak elő a szovjet megszállás mindennapjairól. Rettegő falusiak, tömeges nemi erőszak, rablás és zabrálás, a válogatás nélkül elhurcolt férfiak sorsáról való félénk tudakozódás dokumentumai – a magyar levéltárak anyagai egymás mellé rakva pontos képet adnak a Vörös Hadsereg és a magyarok találkozásáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez mind igaz, elvtarsak, de nyugodjon le mindenki, mert EZEKET hivjuk most vissza, bosz s@ggnyalas kisereteben. - szolt vitya vezir meg szijjaspetxa kulugyer. Mert sohasem tanulunk a multunkbol, tehat ujra es ujra szivunk.
verum
Nosza, kérjünk most kártérítést az oroszoktól, követeljük most, a még élő orosz katonák felelősségre vonását, mint háborús bűnöst.
Jobbikosok, nosza, menjetek Putyin atyuskához jóvátételért, legyen vér a micsodátokban, ha már az agyatokban nincs!
Mert akkor sem volt bátorsága az országnak fellázadni ilyesmik ellen és most is tele lenne a gatya tőle.
Mert ugye erről is Gyurcsány tehet, őt lehet következmény nélkül vegzálni, tőle nem kell félni!
Mézike
@verum: Nem csak Gyurcsány! Bajnait elfelejtetted? Hiszen 2-en tették tönkre az országot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.