Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt a temetése. A halál oka szívroham, az út, amely a halálhoz vezetett, több, mint elkeserítő. Április 4-én rosszul lett, hányt, fájt a gyomra és kicsit nehezen kapott levegőt. A felesége, aki arra kért, írjuk le ezt a történetet, mert nincs internet-ük, felhívta az ügyeletet, mert szombati napról beszélünk. A néhai férje nem igazán volt nagy orvoshoz járó, ezért ő ellenkezett, de a felesége hajthatatlan volt. Fontos részlet, hogy a férjének a TB kártyája elveszett, de ezt a telefonban nem mondták el, csak miután kiérkezett az ügyelet. Viszont nagy baj lett a dologból, vélhetőleg ez vezetett a halálhoz is.

Forrás: aktivblog.net
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Jó tanácsok Magyarországon 2015-ben ha beteg:

Gazdagoknak: Forduljon magánorvosához, gyógyszerészéhez!

Szegényeknek: Forduljon föl!
Feraj49
Az Úr adatai bent vannak a számítógépbe,ott ellenőrizhető.Sok hajléktalannak nincs TAJ kártyája mégis ellátják. Sürgős esetben pedig nem a TAJ kártya az első.
1magyar
Az ügyelet nagyon mocskos módon jár el máshol is, egyszer rosszul voltam én is a szívemmel és a magas vérnyomásommal, bevitt a gyerekem.
A vizsgálóba nem jöhetett velem, így tőlem kérték azonnal a papírokat. Remegő kézzel nem találtam valamelyiket és az a tetű asszisztens és az orvos addig nem vizsgáltak.
Mondtam nekik ne azzal foglalkozzon, majd később megkeresem, vizsgáljon.
Arrogánsan szólított fel az asszisztens,hogy vegyem tudomásul, ez kell. Na az orvos a vita helyett végül felrakta az EKG-t.
1magyar
@Feraj49: Ez az eset még irritálóbb amiatt, hogy munkahelye volt és fizette a járulékokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.