Az Old Dohányfüstmentes Egyesület a kaposvári gyilkosság után is kiáll a trafikok elsötétítése mellett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Gondolom, öregebbek lehetnek ezek a nemdohányzó majmok, mint a "fóliás törvény"!!!
Meséljétek már el, hogy ti hogy a jó... -ba nem szoktatok rá a cigire, mikor úton-útfélen árulhatták. Ti láttátok valaha is, hogy az élelmiszerboltban, a gyerekek ott üvöltöttek a pénztárnál a cigiért??? Hülyék!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@eszegfu: Igen, születnek gyermekek, de elenyésző számú lesz közülük szőke hajú és kék szemű.
eszegfu
@m.macskosz: 23:24 Ha feltételezem, hogy nem mennek külföldre az "aktiv" felnőttek, akkor is csökken M.o. lakossainak a száma. Hiába nőtt csekély mértékben a születések száma, sajnos a halálozások száma még mindig meghaladja ezt. A statisztikák szerint (nem is a betegségekben, balesetekben elhunytak számának emelkedése) a lakosság elöregedett. Én még ugy tanultam, hogy hazánk lakosainak száma 10 mill., ez már mára valóban csak 9,5 mill. körül van.
verum
Én nem dohányzom, de ellenzem az elsötétítést.
A világon nincs még egy ilyen marha intézkedés. Meg talán ország sem, ahol ezt elfogadják és meg is fogadják.
A TV-ben nem sötétül el a képernyő, amikor a valóságsók mennek, de egy kis boltnak le lehessen kirakata, ahol sok mást is árulnak, mint dohányt?
Nyilvánvaló, hogy alkalom szüli a tolvajt, minél kevésbé van szem előtt egy bolt, annál inkább veszélyes.
eszegfu
@karma1: 23:49 Én is ezt gondolom. Mondjuk nem teszem a lábtörlő alá a lakás kulcsát, vagyis minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megnehezitsem a betörő dolgát. A fóliázás esetében pedig inkább megkönnyitem, szinte tálcán kinálom a lehetőséget.
m.macskosz
@eszegfu: Az utolsó népszámlálási adatok 9,8 millióról szólnak, de alsó hangon is 500ezer, de valószínűsíthető, hogy egy millió ember a következő népszámláláskor már nem nálunk kerül be a statisztikába, sajnos. A társadalom öregszik, de nem csak nálunk, egész Európában, ha jól tudom.
karma1
En nem dohanyzom, sem senki a csaladombol, de azert (talan eppen ezert) nem is ugatok bele mas ember eletebe. Ha utalnam a szexet, nem jarnek minden nap a kuplerajhoz lekopkodni a lanyokat,... Mindenki tisztelje a massagot, es fogadja el a tenyt, hogy nem vagyunk egyformak,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.