Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szerint az Európai Bizottságnak azonnal fel kell mondania a Gyurcsány Ferenc magántulajdonában álló Altus Zrt.-vel kötött, 1,5 milliárd forint értékű szakértői szerződést, mivel az az európaellenes sztereotípiákat erősíti.

A kormánypárti politikus erről hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján beszélt, az elmúlt időszak legnagyobb vihart kavart európai szintű botrányának nevezve, hogy egy aktív ellenzéki pártpolitikus cége kapott megbízást egy "kiszervezett" európai közfeladat ellátására.

Az Európai Bizottság a "legalapvetőbb szabályait köpi szemen", amikor a pártatlanság és összeférhetetlenség követelményeit felrúgva, két évig napi 3 millió forintos napidíjat biztosít Gyurcsány Ferenc négy alkalmazottat foglalkoztató családi vállalkozásának – fogalmazott Deutsch Tamás, aki szerint az Európai Bizottságnak a szerződés azonnali felmondása után a történtek felelőseit is meg kell neveznie.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nyanya001: A cikk címe a véleményem :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Csodálkoznék ha a jankó belügyes reklámja után,tompika ne lenne külügyiben rajta-beszaharáztak-hogy a MERKEL IS BELEKÍVÁNCSISKODHAT QUESTORBÁNIA MÉLY ZSEBÉBE!!!
bakegya
HAJRÁ KLÁRA ÜGYES LÉGY!!!-ami a politikában még elmegy az az államkasszában már hiányként jelenik meg!
Senara
Tarsoly ügy miatt elővették amit már 2014 ben tudtak !
wagabund
beszállt az ekézésbe... máshoz nem is ért.
Nemezis
Ne égesd már magad te senki. Nehogy utasítgasd az Európai Bizottságot, hogy kivel bontson szerződést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.