Kétszínűnek nevezte a szocialisták áfacsökkentési javaslatát Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, az azonnali kérdések órájában. A kormányfőnél a Jobbik is áfacsökkentést szorgalmazott, a miniszterelnök szerint azonban a Jobbik valójában növelni akarja a személyi jövedelemadót (szja). Orbán Viktort emellett az Iszlám Állam elleni harcban való magyar részvételről, az egészségügy helyzetéről és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter munkájáról is kérdezte az ellenzék.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na jobb hallgatsz te Janus arcú pávatáncos !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Mint6ha az unió szervezetei az elmúlt időszakban már többször is elmagyarázták volna patkányéknak, hogy mi az "arcpirító" ! Ja, igaz, hogy tolmácsot nem adtak mellé !
Jankó123
Valóban!
Orbán kétszínű és arcpirító!
:-)
simmering73
Tudod mi az arcpirító? Az a szabadrablás, népnyomorítás amit 5 éve csináltok. Hozzátok képest a tatárjárás babazsúr volt.
Hellcat
Adott rendes választ egyébként?
Szocik: Csökkentsük az ÁFA-t! -----> Qrbán: Kétszínű arcpiritó...blabla
Jobbik: Csökkentsük az ÁFA-t! -----> Qrbán: A jobbik igazából növelné az ÁFA-t

Ez válasz kérem? Ez nagy lószerszám nem kielégítő válasz.
m.macskosz
Aki örül neki, hogy áfát fizethet, méghozzá jó magasat, az vagy hülye vagy mazochista, de! Orbán abból a gazdasági helyzetből vigéckedett, amit pl.a szocik áfa-emelésének tudható be.
Azóta elherdálták azt is, az államadósság is nő folyamatosan, viszont a csórók még csóróbbak, a gazdagok még gazdagabbak lettek. Szóval coki, Viktor, mert a holdudvarodon kívül senki nem veszi be a dumádat! Kezd egyébként egyre arcátlanabb lenni a pasi. Érzi a vesztét, nemsokára habzik a szája is..
Hellcat
@Anna Mária: "így lehet teret adni a hatalmas áfacsalásoknak, amelyeket a NAV egyszerűen nem vizsgál."
Kicsit korrigálnék ha nem bánod :)
"így lehet teret adni a hatalmas fidesz maffia által végrehajtott áfacsalásoknak, amelyeket a NAV egyszerűen nem vizsgál."
Mert tudod ha bárki más áfát csalna már rég börtönben ülne :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.