Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a hatályos trafik törvény csupán azt írja elő, hogy a dohánytermékek nem lehetnek szem előtt. Ezt mondta az Origónak, amikor a lap munkatársa politikusokat kérdezett a kaposvári trafikgyilkosság után kialakult vitával kapcsolatban.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Te hányadék !
Így akarjátok a felelősségeteket elhárítani ?
Mocskos aljas tetves banda !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lackó50
Ha kiderül, hogy hülye döntést hoztunk, akkor gyorsan megmagyarázzuk, hogy az nem is úgy van, csak félreértették. Mert mindenki hülye rajtunk kívül. mi véletlenül se tudunk hibázni. Csak hát az a sok alul művelt magyar állampolgár nem érti, hogy milyen magaslatokba vagyunk a gondolkozás tekintetében.
verőce21
Az ablaküvegek lefóliázása valóban teljes félreértés! Mint már máshol is írtam, én mindig vitattam ennek a létjogosultságát. A létesítési ajánlások sehol nem is tesznek említést a kirakatüvegek sötétített fóliázására. (a szomszédos épületek ablakai is ugyanolyan jelzéssel vannak ábrázolva általában.)

Sőt, én az utcai portálon elhelyezendő 18-as karikát is vitattam mindig, van belül, a szükséges helyen. Nincs értelme a homlokzati 18-as karikának, mert az üzletbe kiskorúak is bemehetnek. Az alaprajzi elrendezéseken látható, hogy az üzletben melyek csak azok a területek, amelyeken kiskorú nem tartózkodhat. Annál is inkább igaz ez, mert ahogy bővítették az üzletek tevékenységi engedélyét, nyilvánvaló volt, hogy nem lehet kizárni az üzletből a kiskorú vásárlóközönséget.
verőce21
@verőce21: A "kiskorú" fiatalkorúnak értendő.
nemjoezigy
A kósa az még lakcímét sem tudja értelmezni! Még a párttársai is megírják, hogy a beláthatatlanságot jelenti a szabályzás, annak megvalósítását meg valami fideszkdnp közeli fóliázó vállalkozás tudta elnyerni.
verőce21
Az engedélyt kiadó építési hatóságok téves értelmezéséből adódtak a tragédiák.
Nem kaptál másképp engedélyt a nyitásra, ha nem a felfogásuk szerint "fóliáztál".
nusika
...tehát,a magyar ember,az ország "trafi(kósa)i , nem értették meg a törvényeket, amit a "hülyék" készítettek? Szégyelem magam, hogy ilyen kontárkormányunk van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.