Fazekas Sándor esetleges leváltása a Parlamentben is téma volt hétfőn. Orbán Viktor erre és más témákra is rekord rövidséggel válaszolt. Lázár János múlt heti, sokak szerint szexista megnyilvánulása után a Fideszes képviselők ismét Szél Bernadetten nevettek, holott ő csak Fazekas Sándorral szeretett volna bizonyos ügyekről beszélni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hatalmas szégyennek ez, hogy ilyen agyatlan bunkó férgekkel veszi körbe magát a miniszter, bár a megnyilvánulása alapján már nincs milyen csodálkozni, mert ebben is ő a vezér.
verum
Nem csípem Szél Bernadettet, de ahogy Orbán és a brancsa viszonyul az ellenzéki képviselőkhöz, az már arcpirító!
Ilyen pökhendi, kivagyi, gátlástalan kisember még nem nagyon volt az ország élén. Semmibe veszi a törvényt, a jogot, az ország népét és azok képviselőit. Nyíltan, gátlástalanul és pofátlanul.
Én úgy vélem, oka van ennek a nagy magabiztosságnak. Meglehet, egyre gyorsabban épül a kemény diktatúra. A TEK biztos fedezéke mögül bármit megtehet.
Szomorú, nagyon szomorú ez.
De soha nem nőnek a fák az égig, pláne az apró bokrok! Aztán meg nem az a nagy ember, akinek sok a hatalma.
Non est maior pumilio, licet constiterit in monte.
nyanya001
Mutyigyanú: sátrat vert egy jogász a Fő utcán.
Nemsokára pedig ő és a hódmezővásárhelyi botrány károsultjai le is zárhatják az utat, ezzel megbénítva Budapestet. Lázár, Jobbik, gyanús csődeljárás, harmincmillióval betömött szájak, elfüstölt százmilliók, ököllel fenyegetés és kergetőzés – szaftos sztori Hódmezővásárhelytől a minisztérium portájáig.
www.hir24.hu/belfold/2015/04/29/mutyigyanu-satrat-vert-egy-jogasz-a-fo-utcan/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.