Hiába ő nevezte ki a nemzetbiztonsági átvilágításon kétszer is elbukott Kiss Szilárdot, hiába bukott az ő irányítása alatt az agrártárca több mint 400 millió forintot a Hungária Zrt. bedőlése miatt és hiába segítette a Kun-Mediátor csaló vezetőjét anno irodához – Fazekas Sándor úgy érzi, nincs oka arra, hogy lemondjon – derült ki az RTL Klub híradójából.

Fazekas esetleges lemondása azért került az érdeklődés középpontjába, mert tegnap a kormányközeli Napi Gazdaság arról írt, hogy megingott a miniszter széke.

Orbán Viktor cáfolta Fazekas Sándor menesztésének hírét.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Fazekas Sándor úgy érzi, nincs oka arra, hogy lemondjon"
Segítsek ?
Földtörvény ?
Kishantos ?
Nemzeti parkok ?
Hortobágy ?
Kun-Mediátor ?
Ennyi elég egy utilapura ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ferii
A jnyulak legalább nem ártanak senkinek
colibri
Per pillanat megy a szerecsen mosdatás, mégpedig maga a szerecsen mosdatja saját magát.
A fideszesekre jellemző a nagyfokú felelőtlenség, ami még nagyobb önteltséggel párosul. /lsd. Orbán mai beszéde, Rogán megnyilvánulásai, stb/
eugen4402
A keleti nyitás igen sokba kerülhetett Magyarországnak, sok pénz vándorolt ide-oda a kissszilárd-félék kezén keresztül. Amíg ők hallgatnak, addig ezeknek nincs okuk a lemondásra. Majd ha Pomócsi bácsi "elkezd beszélni", akkor kedhetnek csomagolni...
papa.49
Nehogy már úgy gondold fazékvas, hogy ,,majd kihalsz a bársonyszékből,,!!!
nezelodo
@justhpeter: A Fazék haverja sem volt semmi, aki a lépfenés, hatósági állatorvos nem látta marháinak a húsát a közétkeztetésbe eladta! A Bróker Marcsi kapcsolat, meg az ellopott milliárdok az semmi, ez egykori közellenség Tocsik Mártához képest! Na dakoták, akkor most lehet Tarsolyozni, akihez ezer szállal kötődtetek, és Bróker Marcsizni! Mennyi jutott az irodéért, és mikor lesz repedt fazék belőle, mi kell még hozzá?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.