Tarlós István bedühödött az Együttre, kiváltképpen Szigetvári Viktorra, miután a politikus nyilvánosságra hozta a főpolgármester neki írt válaszát. Ebben Szigetvári szerint Tarlós az Illatos úti szennyezés kapcsán humorizált vele ahelyett, hogy érdemi választ adott volna.

A főpolgármester viszont nem értékelte, hogy "az egyik internetes fórum változatlanul közzétett egy nem a közvéleménynek szánt levelet az Illatos úti környezetszennyezésről" ezért úgy gondolja, "ideje a problémáról komolyan szót ejteni". Tarlós közleményében azt írta:

Az Együtt politikai formáció a Városháza elé akar szervezni demonstrációt. A Fővárosnak elege lett az úgynevezett kispártok ködösítéséből és provokációiból. A Városháza minden támogatást megad, amire képes, de nem enged magára tolni olyan ügyeket, amihez lehetősége sincs operatívan hozzáférni. Nem tudunk egyetérteni azzal, hogy elenyésző támogatású pártok a Főváros kontóján igyekeznek népszerűségre szert tenni. Már korábban a Budapesti Vegyiművek üzemeltette a telepet, a Fővárosnak csupán tizenegynéhány százalék törpe kisebbségi részvénye volt 2007-ig, azóta kizárólag állami felszámoló rendelkezik jogosítványokkal, aki azóta sem fejezte be a munkát. A Főváros semmilyen jogi lehetőséggel nem rendelkezik, így Szigetvári Viktor elnök eljárását sem elegánsnak, sem sportszerűnek, sem reálisnak nem tudjuk tekinteni.

Tarlós válaszát azzal zárta, "a munka sürgőssége érdekében folyamatosan szót emel", de ettől a feladat nem a Fővárosé".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

len in black
"Tarlós István főpolgármester 1995. július 28-án Óbudán gázolt halálra egy gyereket. A III. kerület akkori polgármesterének balesetével – furcsa mód – a sajtó nem sokat foglalkozott. Csupán egyetlen helyszíni riport jelent meg az azóta már megszűnt Kurírban, illetve pár nappal később a Magyar Hírlap közölt egy rövidebb írást, ugyancsak a napilap információi alapján. Eszerint Tarlós vétlen volt a balesetben, nem ment gyorsan, nem fogyasztott alkoholt közvetlenül a vezetés előtt, és nagyon megrázta a tragédia. A politikust a rendőrségi vizsgálatok után felmentették."
tarlós kiakadt?
NEM!
Én akadtam ki a gyerekgyilkos tarlósra!
Mert az a történet nem úgy vót!!!
Elsikálták neki.

Jelenleg egy gyerekgyilkos ossza az észt a fővárosban, aki közben azt hiszi magáról, hogy keresztény, pedig csak egy idült sátánista!
Freewolf
Azt hiszem, abban egyetérthetünk Tarlóssal, hogy ne tolják a fővárosra azokat az ügyeket, amelyek nem az övék. A Együtt miért nem a katasztrófavédelmet cseszteti? Ja, hogy abból nem lehet politikai tőkét kovácsolni!
verum
A vörös iszap is ilyesmi miatt, ilyen vezetői hozzáállás miatt okozott tragédiát.
És ott sem az igazi felelősök fizettek.
Tarlósnak sajnos lehet nagy pofája következmény nélkül, sajnos alázhatja a kritizálókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.