A Szabadbattyánban elrabolt öt éves kislányra napok óta vadászott a többször elítélt szatír, akit a rendőrségen az áldozat azonosított – írja a Bors.

A 38 éves székesfehérvári férfi először a kocsijába csalta, magával hurcolta, majd levetkőztette és szexuálisan molesztálta a lányt. 

Az édesanya a lapnak azt mesélte, hogy többször látták már a férfit a környéken, de mivel azt mondta, hogy telket szeretne vásárolni, senkinek nem volt gyanús.

Többen is látták, hogy az elrablásának napján a férfi kocsijában ült, de még ennek sem tulajdonítottak nagyobb jelentőséget. Miután elvitte és molesztálta, nagyjából tizenöt perc múlva visszavitte és az utca végén kilökte a kislányt az autóból, mielőtt megfenyegette, hogy ne merjen beszélni senkinek a történtekről.

A helybéliek felismerték, megállították és átadták a rendőröknek, ezután pár fotó közül választotta ki a rendőrségen a lány, hogy ki vitte el – írja a lap.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hol a három csapás? Miért nincs alkalmazva?
Nem alkalmazzák, tojnak rá (emlékezzünk, múltkor aki megfélemlítéssel kényszerített kicsi gyerekeket, hogy húzzák le a nadrágjukat, azt sem tartotta a rendőrség bűncselekménynek.) és aztán emelt fővel belehazudnak az emberek képébe, hogy nem használ.
Pedig csak annyi kellene, hogy nyomozni, feltárni és büntetni.
De a várúrnak halálbüntetés kell, mert akkor politikai ellenfeleit is megfélemlítheti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
A ciikkíró pedig döntse már el, hogy egy 5 éves gyermek kislány-e vagy lány. Hogy lehet ennyire slendriánul írni?
csa-csa
Többszörösen elítélt szatíííír??!!
nem kell ide három csapás!!
az elsőnél levágni a fa@át, belekarikázni a mocskos pofájába még meg nem döglik!!!
kkalman
Farkát levágni, és a szájába tömni. Utána a sitten a rabtársai elintézik a többit. Ez a hulladék ott benn a hierarchia legalján foglal helyet. Az igazi kemény fiúk nem szeretik az ilyen kis pöcsöket, akik gyerekeket molesztálnak.
Cicamama55
Mivel börtöneinkben túl zsúfoltság van, arra hajtanak rá ezek a bűnözők, hogy bejuthassanak, s utána kárpótlásként milliókat csikarjanak ki az államtól. Nem három csapás, hanem az elsőre agyon csapás törvényét kellene rá alkalmazni!
zsuzska544
A farkával kéne betömni a száját ennek a genetikai hulladéknak .Ezt is inkább az apja a falra kellett volna verje.Rohadjon rá a bőre
Dr plágium
@Január: Az még semmi, de a szatír nem azonos a pedofillal! Ez a féreg pedig pedofil a javából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.