Mi van itt, kérem? Kilépünk az Unióból, másik földrészre költözünk, vagy keresünk magunknak egy új bolygót? Aztán meg azt olvasom, Orbán Viktor irányjelző nélkül, jobbról akarja megelőzni a Jobbikot. Mert nem elég, hogy már lassan nincs olyan település az országban, amelyiknek ne igért volna autópályát a miniszterek elnöke jártában-keltében, de még a halálbüntetés visszaállításán is gondolkodik őkelme. Innen üzenem Orbán Viktornak: nyitott kapukat dönget. A halálbüntetést már bevezette szeretett kormányunk. Lépésről lépésre ugyan, de bizony már működik.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Elszabadult, mint egy hajóágyú. Azt hiszi ő az ATYAISTEN.
Elveszített népszerűségét így akarja visszaszerezni? Meggondolja még ezt a tervét, mert a pénz nagy úr, márpedig ha elképzelését megvalósítaná, ugrik az EU guba.
profon
A paraszt terem mint a csalán és ha paraszt volt, szinte mindig az is marad. Kérem, hogy a föld míveléséből élő barátaim ne vegyék magukra !
bohóc
"A sikerbe több ügy bukott bele, mint a vereségbe. Kevés ember van, aki a nyert csata után is megőrzi a szerénységét. A legtöbb párt és jó ügy akkor kezd rohadni, ha győz." (Müller Péter)
Anna Mária
Orbán és sleppjének betiltása sokat javítana az ország helyzetén.
Omarion Nebula
Már létezik a halálbüntetés az országban.
Végrehajtó helyek a kórházak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.