Bár először úgy volt, hogy tüntethet ismét Orbán Viktor háza előtt, a rendőrség ezt később mégis megtiltotta Juhász Péternek, az Együtt politikusának. Arra hivatkoztak, hogy ez zavarná a miniszterelnök méltóságát és a szomszédjai nyugalmát. Ezért Juhász kipróbálta, hogy a saját háza elé – ami sokkal sűrűbben lakott környék, mint Orbánéké – szervezhet-e demonstrációt és kiderült, hogy a válasz, igen.

A politikus ezt írta Facebook-oldalán:

Remek hír, tüntethetek a saját házam előtt!

Meg a te házad előtt is. Áder háza előtt is.

Orbán háza előtt éppen nem.

Képzeljétek el, Orbán híve a szólásszabadságnak és támogatja a gyülekezési jog szabad gyakorlását, de ez nem lehetetlenítheti el mások életét, márpedig az ő és a szomszédai esetében ez a helyzet – mondja ő.

És mi a helyzet az én szomszédaimmal? És mi a helyzet veled és a te szomszédaiddal? Az ő életüket ellehetetleníthetik Orbán szerint?

És valóban ellehetetlenítené Orbán életét, ha levelet dobnék a postaládájába?

Azt képzeli magáról, hogy kiváltságokat élvezhet.

Pedig ő a szolgánk. A köz szolgája. Több alázatot követelünk, ha azt vállalta, hogy minket szolgál, és a pénzünkön él!

Juhász azt is ígérte, hogy nem fogja annyiban hagyni és újabb demonstrációt jelent be Orbán  háza elé.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Éljen a demokrácia. Azt hittem nem fogják megengedni, hogy a kivételezés gyanúja ne merülhessen fel...már a látszatra sem ügyelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cuna_mi
... sőt Putyin háza előtt is tüntethet!
vukkocska
@EcsiAntal: Önnek még negro sem kell hozzá. Ez prosztó stílus igazán nem jellemző erre az oldalra, főleg a személyeskedés.
Freewolf
Ismét lesz egy nagy ívű, húsz fős demonstráció! :-) Előre izgulok! Magán házak előtt tüntetni paraszt dolog, bár melyik fél is tegye! A közszereplő otthon magánember, békén kell hagyni! (Gyurcsányt is!)
mate03
@EcsiAntal: Komolyan gondolod,amit leírtál?Mert tudod ezt bizonyítani is kell! Vagdalkozol,de buta vagy mint a segg!
Vizual
@verőce21: Érdekes, hogy a "Kis Herceget " választottad magadnak. Csak elfelejted TE nagyivű, hogy a Kis Herceget kioktatta a róka, hogy ha már megszelidítette, gondját kell viselnie. Te hogy hozod össze ezt? Mert a baromságok dőlnek belőled.
Vizual
Juhász Pétert nem szeretem. De látom, hogy az egyetlen aki a placcon elveihez hű és azt csinálja amit kell egy ellenzékben. Egyre szimpatikusabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.