Az energiaital nem szomjoltó üdítő, nem sportital, az egészségre számos káros hatása van - hangsúlyozta Martos Éva, az OGYÉI főigazgató-helyettese. Sok gyermek úgy tekint az energiaitalra, mint egy üdítőre, sok szülő pedig sportolás előtt adja gyermekének, pedig az energiaitalok – többek között túlzottan magas koffeintartalmuk miatt – akár életveszélyes tüneteket is okozhatnak.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Na, találtak egy újabb mumust! Abban a kurva energiaitalban ugyanolyan koffein van mint a kávában és a teában! Kémiailag tökéletesen megegyezik! Most ezen lovagol a sok marha, mert ez nagyon fontos a Zembereknek! Ez a hülye k..va meg arról beszél, hogy okozHAT halált is! A feltételes mód azért van ezeknél a megélhetési seggnyalóknál, hogy letagadhassák később, ha mégsem úgy sül el a dolog! Én kijelentem hangos szóval, hogy a kovácsüllő is halálossá válhat a vastartalma miatt! Csak attól függ, mijére esik a Zembernek!
Toby
Az a törekvés, hogy minden "magyar ember" és minden "keményen dolgozó kisember" valamint kisdiák és nagydiák, nemzeti szentelvizet igyon ! A felszentelt vizet csak a cba árusíthatja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.