Egészségügy finanszírozás: Nem az egészségügyi intézmények átalakítása lenne szakemberek szerint az elsődleges kormányzati feladat ezen a területen, hanem az ellátásokra kapott finanszírozás emelése, ami évek óta elmarad, és prioritásként kellene kezelni az ágazatot. Éger István, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke csütörtökön Budapesten, a Figyelő című hetilap által rendezett XXX. Medicina konferencián azt mondta, hogy ugyan április 1-jével átalakult az intézményi struktúra, ezt a változás nem lehet látni, bár – vélte – nem is biztos, hogy annak feltétlenül át kell alakulnia.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Okés, akkor fordítsuk magyarra:

- az a lényeg -. kedves "keményen dolgozó kisemberek" hogy g**-ék kerülő úton akarják bevezetni és szentesíttetni az " aki beteg, fizessen a gyógyellátásért" nevű projektet és a társuló "hálapénz" fedőnevű aljas lefosztást törvényesíteni !
magyarbakancs
Előszór is azt a pénzt, amit a nemzetes fő vezér úr elvett az egészségügytől vissza kellene tenni.
Második, aki oly módon él, hogy iszik, dohányzik nem megfelelően és az orvosi utasításokat nem tartja be meg emelném a biztosítási díját.
Harmadik több biztosítási rendszert vezetném be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.