Több trafik kirakatáról leszedték már a fóliát a tulajdonosok a kaposvári rablógyilkosság után. Az üzlettulajdonosok általában rolóval takarják el a dohánytermékeket – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában vasárnap délelőtt.

Közölték: a sötétítő fólia használatát nem írja elő jogszabály, csupán azt, hogy a fiatalkorúak nem láthatják a dohánytermékeket. A trafikok elsötétítésének kérdése téma lesz a kormány szerdai ülésén is.

Ezzel kapcsolatban a híradó idézte Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, aki szerint a rendőrségnek, illetve a Belügyminisztériumnak a kormányülésig jelentést kell készíteni arról, hogy miként lehet megvédeni a trafikban dolgozókat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Van abban valami bornírt báj, hogy a gyerekek láthatják a felnőtteket otthon, a járókelőket az utcán dohányozni, ha kedvük támad hozzá, akár rá is gyújthatnak, de a kirakaton át nem láthatják a cigarettát. Három, négy slukk után akár kábítószert is vehet, ha gondolja, de a dohányboltba akkor sem láthat be. Vajon milyen poszton van a kormányban az az 1 sejtű, aki ezt kitalálta. Az állatkertben pénzért kellene bemutatni, s minden problémája megoldódna a költségvetésnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Azt hiszik,hogy visszaszorították a dohányzást, miközben a feketepiacról szerzik be az ócska,vacak cigiket. Az emelkedés legfeljebb az áremelés miatt van.
Desischado
Először is, Toby-val értek egyet, minek kellett a trafikmutyi? Ja, azért, hogy lézer és a haverjai megtömhessék a feneketlen zsebüket! Másodszor, meg a gyerekeket nem a cigi érdekli, hanem a süti, csoki, cola, és a játékok! Tényleg egysejtű agyatlan, aki ezt kitalálta!
mate03
@Desischado: Akinek egy ilyen tragédia után,a halálbüntetés megfontolása jut az eszébe,az helyett hogy elnézést! Rossz törvényt hoztunk! Az a szememben egy politikai hulla!Aki a társadalom szemétdombján fogja végezni!
eszegfu
@Toby: 16:53 Kiegészitésül... a gyerekek látják akár naponta, ahogy veri anyukájukat az apjuk, vagy akár őket is... Sajnos sok csunya dolog van, amit "elsötétitéssel" nem lehet megoldani, csak a "kivilágitással", a fénnyel!
eszegfu
@mate03: Ebben is következetesek: "folytatjuk"! Nem ismerik be a hibát, hanem tetézik egy
másikkal!
Desischado
@mate03: Drága cimbikém, hova gondolsz?! Ezek meg a bocsánatkérés?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.