Íme, itt áll előttünk teljes pompájában Orbánország, amelynek minden zugában és eresztékében mindenki, aki kapcsolatba kerül a közpénzzel vagy az állam közvetítette uniós pénzzel, lop, csal, hazudik és titkolózik. Klasszikus eset a harmadik világból: nemzetközi segélyt kap egy ország, de mire a rászorultakhoz jut, nagy részét ellopják, és az ország urait gazdagítja. Amikor régebben ilyesmiről olvastam, kis lenézéssel vegyes elégtétellel gondoltam arra, hogy micsoda primitív népek vannak a világon, bezzeg én nem ilyen országban élek. Vagy mégis? Történt ugyanis, hogy az a rohadt, gyarmatosító Európai Bizottság, annak is az a ronda, bürokratikus nevű Egészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Főigazgatósága valami undorító akciót hirdetett a korszerű táplálkozás megismertetésére. Ennek keretében hozzánk vágtak körülbelül 135 millió forintot. Ebből a körülbelül 135 millió forintból egy éven keresztül 3500 családnak kellene minden hónapban egy ajándékcsomagot kapnia a megismertetésre...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Íme, itt áll előttünk teljes pompájában Orbánország, amelynek minden zugában és eresztékében mindenki, aki kapcsolatba kerül a közpénzzel vagy az állam közvetítette uniós pénzzel, lop, csal, hazudik és titkolózik. Nem merné az akciót bonyolító vállalkozás ezt csinálni, ha nem a legfelső körökből jönne a minta. Ha a csúcson lévők nem erősítenék meg minden nap, hogy nekik mindent szabad, és neked ugyan nem, de ha hűséges vagy, akkor megúszhatod. Ez az egész országot átjáró méreg, amit Orbán Viktor fecskendezett be, már mindenhová beszivárgott, a legkisebb falusi polgármesterig, az utolsó közterület-felügyelőig és a zöldséges csomagot összeállító kisvállalkozóig.

Bukhat Orbán és rendszere, de mennyi idő kell ahhoz, hogy ez a méreg kiürüljön az ország testéből, és Magyarország egy jó hely legyen?
Lopnak, csalnak, hazudnak, korrumpálnak, és láss csodát, az ÖRO kétes ügyei után újabb
uniós pénzt kaphatnak !
Ezeknek tényleg szerencséjük van, hogy az UNIÓ eltörölte a halálbüntetést !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@nyanya001: Tudod, Nyanya, mennyire érzékelhető a magyar korrupció külföldön is? Hihetetlen, hogy a frissen érkező magyarok külföldön - sokat ismerek - rögtön olyan kérdéseket tesznek föl, hogyan lehet valamely törvényt megkerülni, hogyan lehet jogtalan előnyökre szert tenni. Köztük magasan képzett, jó állást kapott, rendes jövedelemmel rendelkező emberek is vannak!
Nagyot néznek, amikor mondom, nem, itt nem szokás ilyesmit csinálni!
Egyszerűen megváltozott a magyar közgondolkodás, a lopkodás mindennapos. Nyugati irodákban például elkezdik zárni az írószereket, mert a magyaroktól nincsenek biztonságban a golyóstollak sem. Van olyan város, ahol az adóhivatal duplán vizsgálja a gyerekek utáni juttatásokat - a magyarok visszaélései miatt. Hosszan sorolhatnám, a pofámról ég a bőr nagyon gyakran.
Toby
@Anna Mária: Nem, nem a magyaroknak nem lehet pénzt adni a kezébe, hanem a "politikusoknak" csúfolt mocskos csürhének nem lehet !
Anna Mária
@Toby: Akik ezt a pénzt lenyúlták, nem politikusok voltak. Sajnos a politikuscsürhét majmolja a jónép.
Toby
@Anna Mária: Politikusi háttér nélkül egy büdös lábu, adózó magyarnak büntetőeljárás lenne a vége, politikusi háttérrel semmi !
sziha
@Anna Mária: Egyetertek. Mar ami a vitamindus, taplalo etkezest jelenti. De M.o.-n sajnos csak konzervben lehet gondolkozni,.. Illetve... Annak kell orulni, hogy nem bontjak fel, rakjak zacskoba, a dobozat meg nem viszik az egyik haver hulladek feldolgozojaba, ezzel is extra profitot hozva neki... Olyan bizonytalan vagyok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.