Orbán Viktor fia előbb kiírta a Facebookra, hogy Erasmus-öszröndíjjal Heidelbergbe megy, aztán kiírta, hogy nem igaz, csak trollkodott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Vicces fiú ez a gazsi! Kár, hogy NEM CSAK A MÉDIÁBÓL CSINÁLT HÜLYÉT,
hanem az egész ország olvasni tudó embereiből.
Igaz, hogy nem muszáj rákattintani egy cikkre, ha az az
"orbán-femili"-ről szól, mert az mostanában gusztustalanabb, mint a legmocskosabb bulvár, de azért talán nem így kellene ezt a dolgot kezelni! lévaianikó meg az ő igen 'inteligencs' lyánya récsöl, is bekerült a közmédiába tereskova parlamentleszaró okán, de azért fogjátok már vissza magatokat! Én nem olvasok bizonyos sajtótermékeket, nem nézek, egyes tévé-csatornákat, de tiszteljétek már meg az embereket,--akik eltartanak benneteket--, azzal, hogy aljas, tetű, pökhendi, lekezelő, lenéző módon nem packáztok velünk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
@m.macskosz: Nem, szerintem nem mindegy ! Most melyik a hazugság,megy vagy nem megy tanulni a Te az én pénzemen a mi pénzünkön !? Gerinces vagy nem gerinces a kis kölyök?! Vannak Viktor hívők,akik soha nem fogják megváltoztatni a véleményüket ,még akkór sem,ha felfordulnak miatta! De a normális emberek közül egyre többen utálják és ezért is nem mindegy ,hogy kimondjuk és leírjuk a véleményünket !
sentinel216
" ... az év század média hekkje"? Ugyan már szerkesztőkém, hol van ez az apja hazudozásaihoz képest? NET adó, halálbüntetés, minden városnak autópálya be ígérése! Ez már igen! Erre már nem csak az EU, de a világ is felkapja a fejét. Azért azt javaslom készülődjenek a se**nyalókkal együtt! Hamarosan nagyon gyorsan, nagyon messzire kell futni az országból, mert ez ismét a mi hazánk lesz!
m.macskosz
@Gemüs52: Tudod, amíg itt a fórumon csóváljuk a fejünket, addig orbánviktor és csapata elvigéckedhet gond nélkül.
m.macskosz
*
Kicsit off, de!
Betelt a pohár nálam,
ezentúl nem vagyok hajlandó
nagy kezdőbetűkkel írni
néhány politikus és a hasonszőrűek nevét.
karma1
@m.macskosz: Draga cicuskam, dehat en igy csinalom mar 3 eve: NINCS nagybetu egyetlen fideszesnek sem, bar nehany baloldali sem erdemli meg, hogy megtiszteljek egy nag@m.macskosz: betuvel kezdodo nevvel...:o)))) Isten hozott a "nemecsek klubban"...:o)))
m.macskosz
@karma1: :) Eddig önmagam tartottam annyira, hogy megadtam az ország miniszterelnökének kijáró "tiszteletet". Nem aggattam rá különböző jelzőket, nem átkoztam, --mondjuk az nem is szokásom--, de hogy a jelentgetők se tiltathassanak ki, meg a modi se találjon kivetnivalót a stílusomban, ezentúl tényleg csak a nemecsekes megoldás maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.